LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Σφοδρά πυρά και τη 2η μέρα της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας - Οξείες αντιδράσεις στην ομιλία Καραμανλή. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα στην Ν.Δ. για σύσταση προανακριτικής επιτροπής διάρκειας δύο ημερών. ***** Δήμος Αθηναίων: Ένταση με κατοίκους των Εξαρχείων στη Συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου. ***** Βαλτιμόρη: Ανασύρθηκαν νεκροί δύο ακόμη αγνοούμενοι. ***** Μόσχα: Τουλάχιστον 143 οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ: ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου ενημέρωσε τη Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018, στη Γενεύη, την Επιτροπή για την Εφαρμογή των Διεθνών Κανόνων Εργασίας, της 107ης ετήσιας Συνδιάσκεψης της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου, η κ. Αχτσιόγλου παρουσίασε στην Επιτροπή τις πρωτοβουλίες και τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και για το καθεστώς προσφυγής στη Διαιτησία.
Η Υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι ήδη από τον Μάιο του 2017, έχει νομοθετηθεί η επαναφορά τον Αύγουστο του 2018 των δύο βασικών αρχών των συλλογικών διαπραγματεύσεων, της επεκτασιμότητας των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και της αρχής της ευνοϊκότερης ρύθμισης. Υπογράμμισε, επίσης, τις επώδυνες συνέπειες που είχε για τους εργαζόμενους της χώρας η αναστολή των αρχών αυτών από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τόνισε ότι η σημερινή κυβέρνηση, μετά από διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, πέτυχε την επαναφορά τους.
Όσον αφορά τις αιτιάσεις του ΣΕΒ για τη δυνατότητα μονομερούς προσφυγής στη Διαιτησία, η κ. Αχτσιόγλου επισήμανε στην Επιτροπή ότι η μονομερής προσφυγή στη Διαιτησία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη στη χώρα μας, όπως επιβεβαιώθηκε και με απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ