ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΙΘΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

« Σ ήμερα στην πατρίδα μας ξημερώνει μια καινούρια μέρα ». « Σήμερα είναι μια μέρα λύτρωσης, είναι όμως και η αφετηρία μιας νέας εποχής...

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα θέματα των Νέων Ελληνικών και της Ελληνικής Γλώσσας, στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Ειδικότερα, οι υποψήφιοι που εξετάστηκαν στα Νέα Ελληνικά κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με κείμενο που τους δόθηκε από τον επίλογο του βιβλίου του καθηγητή Yuval Noah Harari «Sapiens: Μια Σύντομη Ιστορία του Ανθρώπου (2014)».
Τα θέματα της Ελληνικής Γλώσσας αφορούσαν τα απορρίμματα και τη μόλυνση του περιβάλλοντος.
Δείτε αναλυτικά τα θέματα ΕΔΩ!

Α. Τσίπρας: Η επένδυση στην Παιδεία είναι επένδυση στο μέλλον του τόπου

«Η επένδυση στην Παιδεία είναι επένδυση στο μέλλον του τόπου» αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter εύχεται «καλή επιτυχία» στους μαθητές και τις μαθήτριες που αρχίζουν σήμερα τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός έγραψε στην ανάρτησή του:
«Καλή επιτυχία σε μαθητές και μαθήτριες που από σήμερα μπήκαν στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Με τη συμπαράσταση γονιών και καθηγητών εύχομαι να αντιμετωπίσετε τη δοκιμασία αυτή με ψυχραιμία και την πεποίθηση ότι ο αγώνας για γνώση δεν σταματάει ποτέ. Αντίθετα παίρνει πολλές διαφορετικές μορφές στη διάρκεια της ζωής μας κι είναι ένας από τους ωραιότερους. Δικό μας χρέος, να συνεχίσουμε να υπηρετούμε την αναβάθμιση της δημόσιας Παιδείας & του ρόλου της στην κοινωνία. Η επένδυση στην Παιδεία, είναι επένδυση στο μέλλον του τόπου».
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ