ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ν.Δ.: ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Απάντηση ΥΠΕΞ
«Ο Πρωθυπουργός θα φέρει ακέραιη προσωπική ευθύνη, αν συναινέσει σε μια συμφωνία που θα αποβεί σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας» τονίζει η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της στην οποία κατηγορεί τον Υπ. Εξωτερικών ότι αρνείται να ενημερώσει την αξιωματική αντιπολίτευση αναφορικά με τη χθεσινή ανάρτηση του πρώην Υπουργού Εξωτερικών της πΓΔΜ, Αντόνιο Μιλοσόσκι.

«H Νέα Δημοκρατία, δια του αρμόδιου τομεάρχη της Γιώργου Κουμουτσάκου, ζήτησε χθες στις 17:45 το απόγευμα επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο των Εξωτερικών για τη δημόσια τοποθέτηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων Αντόνιο Μιλόσοσκι που θέλει τον Αλέξη Τσίπρα να είναι έτοιμος να δεσμεύσει τη χώρα με μια συμφωνία με την πΓΔΜ. Μέχρι την ώρα που εκδίδεται η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Κοτζιάς δεν θέλησε να παράσχει οποιαδήποτε ενημέρωση στην αξιωματική αντιπολίτευση» αναφέρει η Πειραιώς.

Όπως επισημαίνει: «Προφανής στόχευση των κ.κ. Τσίπρα και Κοτζιά είναι να οδηγήσουν την χώρα και τους πολίτες προ τετελεσμένων». «Προειδοποιούμε τον Πρωθυπουργό για μια ακόμη φορά: Δεν διαθέτει πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα και θα φέρει ακέραιη προσωπική ευθύνη, αν συναινέσει σε μια συμφωνία που θα αποβεί σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Υπενθυμίζεται πως σε ανάρτησή του χθες στο facebook ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της γειτονικής χώρας και βουλευτής του αντιπολιτευόμενου VMRO-DPMNE, Αντόνιο Μιλοσόσκι, έγραψε πως «την Πέμπτη ή την Παρασκευή οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και πΓΔΜ θα υπογράψουν τη συμφωνία για την ονομασία», ενώ επικαλούμενος διπλωματικές πηγές, ανέφερε πως το «ραντεβού» Τσίπρα-Ζάεφ θα πραγματοποιηθεί στο ελληνικό τμήμα της λίμνης Μικρής Πρέσπας.


ΥΠΕΞ: Η Ν.Δ. να απευθυνθεί στο VMRO

«Το Υπουργείο Εξωτερικών δεν είναι αρμόδιο, ούτε είναι καθήκον του να ενημερώνει τη Νέα Δημοκρατία για δηλώσεις της αντιπολίτευσης της πΓΔΜ (VMRO), αδελφό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στο ΕΛΚ, στο οποίο οφείλει να απευθυνθεί», τονίζει με ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ απαντώντας στην ανακοίνωση της Ν.Δ. σχετικά με τη δήλωση του πρώην υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων Αντόνιο Μιλόσοσκι
Το ΥΠΕΞ συνιστά στον Πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επ' ευκαιρία της παρουσίας του στο συνέδριο του ΕΛΚ στο Μόναχο «να βρει χρόνο να ενημερωθεί από τους φίλους του στο VMRO, καθώς και από τον Πρόεδρο του ΕΛΚ για τις δηλώσεις του στα Σκόπια».

Στην ίδια ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών επισημαίνεται επίσης ότι «την επόμενη δε, φορά που η Νέα Δημοκρατία θελήσει ενημέρωση για τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση με τα Σκόπια, καλό θα ήταν να το ζητήσουν ευθέως, ως οφείλουν, από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου».
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ