ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Προαναγγελία αποχώρησης από Ψαριανό, Αμυρά

Τ η διάλυση του '' Ποταμιού '' με την αποχώρησή τους από την κοινοβουλευτική του ομάδα, αφού δεν θα διαθέτει πλέον το μίν...

Αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια η πρόσκληση των μελών της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για τη Δευτέρα στις 5.00 το απόγευμα, με αντικείμενο την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εξωτερικών «Κύρωση της Τελικής Συμφωνίας για την Επίλυση των Διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817(1993) και 845(1993), τη Λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ των Μερών».

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ «ΚΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» Ο ΕΥΚΛ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ


Αισιόδοξος για μια «καλή συμφωνία» στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου εμφανίστηκε ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ επανέλαβε την αντίθεση της ελληνικής κυβέρνησης στην προληπτική πιστωτική γραμμή. «Στις 21 Ιουνίου ευελπιστούμε ότι θα έχουμε μια καλή λύση» τόνισε ο «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του πολυνομοσχεδίου στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής.
Όσον αφορά την επόμενη ημέρα, διαβεβαίωσε ότι η έξοδος της χώρας από το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί χωρίς προληπτική γραμμή«Δεν θα είναι μια προληπτική γραμμή στήριξης για να λέτε ότι είναι 4ο Μνημόνιο» επεσήμανε χαρακτηριστικά. «Θα είναι μια ενισχυμένη παρακολούθηση χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς χρήματα και χωρίς άλλα μέτρα» έσπευσε να προσθέσει.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος του Eurogroup, Μ. Σεντένο, αναφερόμενος στο ελληνικό ζήτημα, διαμήνυσε ότι «η Ελλάδα έχει βελτιώσει πολλές από τις διαρθρωτικές ανισορροπίες, οι οποίες την καθιστούσαν μια ''ιδιαίτερη περίπτωση'' στην Ευρωζώνη».
«Σήμερα είναι μία διαφορετική χώρα» έσπευσε να συμπληρώσει, ενώ δήλωσε έτοιμος ώστε να ληφθούν οι αποφάσεις που θα καθορίσουν τον τρόπο ολοκλήρωσης του ελληνικού προγράμματος βοήθειας. «Η Ελλάδα έχει τις συνθήκες να πάρει στα δικά της χέρια τη διαδικασία της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου» τόνισε, επιπλέον.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ