ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Στην Ιθακη μεταβαινει ο πρωθυπουργος

Στην Ιθακη μεταβαινει ο πρωθυπουργος
Την Ιθάκη, έναν τόπο με προφανείς συμβολισμούς, επέλεξε τελικά ο Πρωθυπουργός για να κηρύξει το τέλος της οκταετούς «Οδύσσειας» της ελληνικής οικονομίας.
Το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού επιβεβαίωσε σήμερα το πρωί ότι ο Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει στο νησί του Ιουνίου, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη. Θεωρείται βέβαιο ότι θα προβεί σε διάγγελμα, χωρίς πάντως να έχει καθοριστεί η ώρα. Στην ανακοίνωση δεν γίνεται αναφορά στο πρόγραμμα του Πρωθυπουργού.
Το διάγγελμα θα είναι το πρώτο βήμα, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμη δύο. Ο ανασχηματισμός και η ομιλία στη ΔΕΘ, στις 8 Σεπτεμβρίου, η οποία και θα σημάνει την άτυπη έναρξη μίας μακράς προεκλογικής περιόδου.

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ «ΚΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» Ο ΕΥΚΛ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ


Αισιόδοξος για μια «καλή συμφωνία» στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου εμφανίστηκε ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ επανέλαβε την αντίθεση της ελληνικής κυβέρνησης στην προληπτική πιστωτική γραμμή. «Στις 21 Ιουνίου ευελπιστούμε ότι θα έχουμε μια καλή λύση» τόνισε ο «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του πολυνομοσχεδίου στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής.
Όσον αφορά την επόμενη ημέρα, διαβεβαίωσε ότι η έξοδος της χώρας από το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί χωρίς προληπτική γραμμή«Δεν θα είναι μια προληπτική γραμμή στήριξης για να λέτε ότι είναι 4ο Μνημόνιο» επεσήμανε χαρακτηριστικά. «Θα είναι μια ενισχυμένη παρακολούθηση χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς χρήματα και χωρίς άλλα μέτρα» έσπευσε να προσθέσει.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος του Eurogroup, Μ. Σεντένο, αναφερόμενος στο ελληνικό ζήτημα, διαμήνυσε ότι «η Ελλάδα έχει βελτιώσει πολλές από τις διαρθρωτικές ανισορροπίες, οι οποίες την καθιστούσαν μια ''ιδιαίτερη περίπτωση'' στην Ευρωζώνη».
«Σήμερα είναι μία διαφορετική χώρα» έσπευσε να συμπληρώσει, ενώ δήλωσε έτοιμος ώστε να ληφθούν οι αποφάσεις που θα καθορίσουν τον τρόπο ολοκλήρωσης του ελληνικού προγράμματος βοήθειας. «Η Ελλάδα έχει τις συνθήκες να πάρει στα δικά της χέρια τη διαδικασία της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου» τόνισε, επιπλέον.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ