LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ «ΚΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» Ο ΕΥΚΛ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ


Αισιόδοξος για μια «καλή συμφωνία» στο Eurogroup της 21ης Ιουνίου εμφανίστηκε ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ επανέλαβε την αντίθεση της ελληνικής κυβέρνησης στην προληπτική πιστωτική γραμμή. «Στις 21 Ιουνίου ευελπιστούμε ότι θα έχουμε μια καλή λύση» τόνισε ο «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του πολυνομοσχεδίου στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής.
Όσον αφορά την επόμενη ημέρα, διαβεβαίωσε ότι η έξοδος της χώρας από το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί χωρίς προληπτική γραμμή«Δεν θα είναι μια προληπτική γραμμή στήριξης για να λέτε ότι είναι 4ο Μνημόνιο» επεσήμανε χαρακτηριστικά. «Θα είναι μια ενισχυμένη παρακολούθηση χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς χρήματα και χωρίς άλλα μέτρα» έσπευσε να προσθέσει.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος του Eurogroup, Μ. Σεντένο, αναφερόμενος στο ελληνικό ζήτημα, διαμήνυσε ότι «η Ελλάδα έχει βελτιώσει πολλές από τις διαρθρωτικές ανισορροπίες, οι οποίες την καθιστούσαν μια ''ιδιαίτερη περίπτωση'' στην Ευρωζώνη».
«Σήμερα είναι μία διαφορετική χώρα» έσπευσε να συμπληρώσει, ενώ δήλωσε έτοιμος ώστε να ληφθούν οι αποφάσεις που θα καθορίσουν τον τρόπο ολοκλήρωσης του ελληνικού προγράμματος βοήθειας. «Η Ελλάδα έχει τις συνθήκες να πάρει στα δικά της χέρια τη διαδικασία της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου» τόνισε, επιπλέον.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ