ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018

ΜΟΓΚΕΡΙΝΙ: ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΝΑ ΑΓΚΑΘΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ


Υπερήφανη για την επίτευξη λύσης στο Σκοπιανό δήλωσε η αρμόδια για την εξωτερική πολιτική της Ε.Ε., Φεντερίκα Μογκερίνι, η οποία έδωσε το «παρών» στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ«Είναι μια πολύ καλή ημέρα για τις δύο χώρες, αλλά και για την Ευρωπαϊκή Ένωση και για τα Βαλκάνια» τόνισε, μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο για «ιστορικές στιγμές». 
«Θέλω να συγχαρώ τους δύο Υπουργούς Εξωτερικών και τις ηγεσίες των δύο χωρών» έσπευσε να προσθέσει, ενώ εξήρε την αφοσίωση και το σθένος Ελλάδας και πΓΔΜ.
«Η Ε.Ε. ήταν σύντροφος σ' αυτή την προσπάθεια και είμαστε υπερήφανοι για την επίτευξη μίας λύσης σ' αυτό το πρόβλημα» συμπλήρωσε. Και κατέληξε: «Βγάλαμε ένα αγκάθι από τη βαλκανική χερσόνησο. Η συμφωνία αποτελεί ένα παράδειγμα για τα Βαλκάνια. Αυτή η συμφωνία μας δείχνει τον δρόμο».
Από την πλευρά του, ο Επίτροπος, αρμόδιος για την ευρωπαϊκή διεύρυνση, Γιόχανες Χαν, επεσήμανε ότι «όλοι θα δουν πως πρόκειται για έναν καλό συμβιβασμό» και χαιρέτισε το γεγονός ότι πλέον, η πΓΔΜ έχει τη δυνατότητα ένταξης σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ