ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Προαναγγελία αποχώρησης από Ψαριανό, Αμυρά

Τ η διάλυση του '' Ποταμιού '' με την αποχώρησή τους από την κοινοβουλευτική του ομάδα, αφού δεν θα διαθέτει πλέον το μίν...

Αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια η πρόσκληση των μελών της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για τη Δευτέρα στις 5.00 το απόγευμα, με αντικείμενο την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εξωτερικών «Κύρωση της Τελικής Συμφωνίας για την Επίλυση των Διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817(1993) και 845(1993), τη Λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ των Μερών».

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΣΑΝΤΣΕΘ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, είχε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συνεχάρη τον Ισπανό ομόλογό του για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.
Οι δύο ηγέτες, μάλιστα, συμφώνησαν να συνεργαστούν στενά το επόμενο διάστημα, προκειμένου Ελλάδα και Ισπανία να συμβάλλουν εποικοδομητικά στην προώθηση:
  • Των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων στην Ευρωζώνη
  • Της ατζέντας της Κοινωνικής Ευρώπης
  • Της αναθεώρησης του Κοινού Ευρωπαϊκού Συστήματος Ασύλου
  • Της ειρήνη και σταθερότητας στη Μεσόγειο
Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον Σάντσεθ για την πορεία των διαπραγματεύσεων σχετικά με το ελληνικό χρέος, ζητώντας τη στήριξη της Μαδρίτης.
Οι δύο Πρωθυπουργοί, τέλος, συμφώνησαν να εργαστούν στενά στο πλαίσιο του Σοσιαλιστικού Ευρωπαϊκού Κόμματος για την προετοιμασία της επόμενης Συνόδου Ευρωπαϊκών Χωρών του Νότου.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ