ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μεγάλη φωτιά κοντά στον ναύσταθμο της Σούδας. ***** Ώρα μηδέν για τις φορολογικές δηλώσεις 2024 και την υποβολή τους στο taxisnet. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης. ***** 23 Απριλίου 2010: Ο Γιώργος Παπανδρέου βάζει την Ελλάδα στο μνημόνιο με διάγγελμα από το Καστελόριζο. ***** Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικό σφυροκόπημα με drones στην Οδησσό - 7 τραυματίες.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Σήμερα νωρίς το πρωί πέντε οπλίτες θητείας, που ανήκουν στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου τραυματίστηκαν ελαφρά, σε ατύχημα, όταν ανετράπη το ερπυστριοφόρο όχημα στο οποίο επέβαιναν. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ: «Το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, και περί ώρα 08:50, στο πλαίσιο άσκησης ΤΑΜΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΑ» του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), ερπυστριοφόρο όχημα, της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), που κινούνταν προς το πεδίο βολής  «ΞYΝΤΟΥΣ», ανετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό 5 εκ των επιβαινόντων Οπλιτών Θητείας, οι οποίοι διακομίσθηκαν προληπτικά για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Τα αίτια του περιστατικού, διερευνώνται αρμοδίως».
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ