ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ


Η συμφωνία στο Eurogroup είναι ιστορική, όπως πιστοποιεί και ο διεθνής τύπος, τόνισε ο πρωθυπουργός από το Προεδρικό Μέγαρο όπου μετέβη για να ενημερώσει τον Προκόπη ΠαυλόπουλοΑναφέρθηκε στο πακέτο της συμφωνίας τόσο σε ότι αφορά τις επιμηκύνσεις και την επιστροφή των κερδών της ΕΚΤ όσο και το μαξιλάρι ρευστότητας.
«Νομίζω ότι αυτές οι αποφάσεις διαμορφώνουν ένα πλαίσιο μιας συμφωνίας που είναι πολύ πιο πάνω από τις προσδοκίες των αγορών, αλλά και μια συμφωνία που ανταποκρίνεται στο ηθικό χρέος των εταίρων μας έναντι των θυσιών του ελληνικού λαού για να μείνει αρραγής η Ευρωζώνη», τόνισε.

«Έχω την εκτίμηση ότι η 21η Ιουνίου μένει στην ιστορία ως πολύ σημαντική για τον τόπο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε τον συνετό δρόμος της οικονομικής ισορροπίας και των μεταρρυθμίσεων. Σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε τον ακανθώδη δρόμο των μνημονίων και της άκρατης ρευστότητας». Πλέον, συμπλήρωσε έχουμε στόχους που θα εκπληρώνουμε αλλά θα είναι στη διακριτική ευχέρεια της κάθε κυβέρνησης το πώς θα τις πετύχει.

Εκτίμησε ότι οι αλλαγές θα φανούν στον κόσμο, τόσο το 2018, όσο και τα επόμενα χρόνια από τον δημοσιονομικό χώρο αλλά και την θετική ανταπόκριση των αγορών η οποία θα δημιουργήσει κύμα επενδύσεων. Ο Αλέξης Τσίπρας αναγνώρισε τον ρόλο που διαδραμάτισε ο ΠτΔ όλο το τελευταίο διάστημα καθώς ήταν αταλάντευτα προσηλωμένος στην άποψη ότι πρέπει να μείνουμε στον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης.

«Είχατε δίκιο και σας ευχαριστώ για τη στήριξη»

Ο Προκόπης Παυλόπουλος ευχαρίστησε και τόνισε ότι «έκανα ότι θα έκανε ο καθένας στη θέση του». Ο ρόλος του ΠτΔ δεν είναι στατικός, προσαρμόζεται ανάλογα με τη συγκυρία. Η απόφαση για την ευρωπαϊκή πορεία ήταν απόφαση της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι στο δημοψήφισμα ο λαός είπε «όχι» στο ευρώ.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος στάθηκε στο ότι η δήλωση του Eurogroup που τονίζει ότι η οικονομία βγαίνει ισχυρή, ενώ στάθηκε και στην δήλωση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ που είπε ότι «αποτίει φόρο τιμής στον ελληνικό λαό».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ