Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με 159 «όχι» - 141 ψήφισαν «ναι». ***** Σ. Φάμελλος μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: Η Κυβέρνηση δεν απάντησε- Η κοινωνία όμως γνωρίζει. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης. ***** Στ. Κασσελάκης: Γιατί διώξατε τους δύο συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν». ***** Ακρίβεια και κοινωνική ανισότητα θα κρίνουν τις ευρωεκλογές.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΩ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ.

Στη διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία του Δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης«Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», σημείωσε στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καμπόσος τέθηκε εκτός Ν.Δ. με απόφαση του κ. Μητσοτάκη, με αφορμή νέες αναφορές του για τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.
«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργούς Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σε μία πρώτη αντίδραση για τη διαγραφή του, ο Δήμαρχος Άργους σχολίασε μέσω Facebook πως η απόφαση του κ. Μητσοτάκη τον λυπεί, ωστόσο όπως πρόσθεσε, «δεν αισθάνομαι πως έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι».
«Δεν συμφωνώ με όσα λέει και πράττει ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου όπως σεβόμαστε και εμείς τους άλλους. Παραμένω σταθερός στις αξίες της Δημοκρατίας και του ελεύθερου λόγου. Παραμένω πιστός εργάτης της πατρίδας μου και του λαού που με όρισε να τον υπηρετώ», πρόσθεσε ο κ. Καμπόσος.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ