ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Προαναγγελία αποχώρησης από Ψαριανό, Αμυρά

Τ η διάλυση του '' Ποταμιού '' με την αποχώρησή τους από την κοινοβουλευτική του ομάδα, αφού δεν θα διαθέτει πλέον το μίν...

Αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια η πρόσκληση των μελών της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για τη Δευτέρα στις 5.00 το απόγευμα, με αντικείμενο την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εξωτερικών «Κύρωση της Τελικής Συμφωνίας για την Επίλυση των Διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817(1993) και 845(1993), τη Λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ των Μερών».

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΩ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ.

Στη διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία του Δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης«Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», σημείωσε στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καμπόσος τέθηκε εκτός Ν.Δ. με απόφαση του κ. Μητσοτάκη, με αφορμή νέες αναφορές του για τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.
«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργούς Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σε μία πρώτη αντίδραση για τη διαγραφή του, ο Δήμαρχος Άργους σχολίασε μέσω Facebook πως η απόφαση του κ. Μητσοτάκη τον λυπεί, ωστόσο όπως πρόσθεσε, «δεν αισθάνομαι πως έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι».
«Δεν συμφωνώ με όσα λέει και πράττει ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου όπως σεβόμαστε και εμείς τους άλλους. Παραμένω σταθερός στις αξίες της Δημοκρατίας και του ελεύθερου λόγου. Παραμένω πιστός εργάτης της πατρίδας μου και του λαού που με όρισε να τον υπηρετώ», πρόσθεσε ο κ. Καμπόσος.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ