ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Χατζηδάκης: Με νομοθετική ρύθμιση η μείωση των χρεώσεων με POS για συναλλαγές έως 10 ευρώ. ***** Σούδα: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο - Εκκενώθηκαν το Ναυτικό Νοσοκομείο και Σχολεία. ***** Στην κυκλοφορία το τμήμα Λαμία - Καλαμπάκα του Ε65: Σε 2,5 ώρες η απόσταση Αθήνα - Καρδίτσα. ***** Ν.Δ.: Μένουμε πιστοί στην τροχιά ευθύνης και προόδου του Κωνσταντίνου Καραμανλή. ***** Π. Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει τώρα υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών ενώ η προθεσμία έληξε το Σάββατο. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα είναι ένα ακόμη ράπισμα για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Υπάρχει αρνητική παράδοση στην Ελλάδα πρακτικών αποστασιών, εξαγοράς βουλευτών δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας για «ανοιχτό πόλεμο» στον οποίο έχει εμπλακεί και η Δικαιοσύνη«Υπάρχει ανοικτός πόλεμος με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα που διαπλέκονται με ΜΜΕ με στόχο να ρίξουν την κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός καταγγέλλοντας «απόπειρες εξαγοράς βουλευτών και αντισυνταγματικές αποστασίες».

«Δεν είναι λογικό που ο κ. Λαζαρίδης παραιτήθηκε τώρα και όχι στη συζήτηση στη Βουλή. Ένας άνθρωπος που χειροκροτεί τον πρωθυπουργό μια μέρα πριν, ανακάλυψε ξαφνικά ότι έχει πρόβλημα συνειδησιακό;» αναρωτήθηκε ο Υπουργός.
Ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι από τη στιγμή που θα εξακολουθήσει να πηγαίνει καλά η οικονομία και πιάσουμε το στόχο θα εξετάσουμε τη μη εφαρμογή των μειώσεων για τις συντάξεις.



Επιπλέον απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης ο Υπουργός Εσωτερικών αναρωτήθηκε: «Αν μας ένοιαζαν οι καρέκλες δεν θα φέρναμε τη συμφωνία με τα Σκόπια ώστε να μην έχουμε ρήξη και με τους ΑΝΕΛ;».

Επιτέθηκε δε στη Ν.Δ. ότι «κάνει σκόντο στην ανάγκη να υπάρχει ένα μέτωπο στην ακροδεξιά» ενώ δεν έχει καταδικάσει ακόμα τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Σκουρλέτης κατήγγειλε ότι «η Ν.Δ. επικοινωνεί με κομμάτι της ακροδεξιάς ίσως από φόβο για δημιουργία κόμματος στα δεξιά της». «Θα δούμε και άλλους Μπαρμπαρούσηδες» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. «Είναι πασιφανές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ευθεία επικοινωνία με επιχειρηματικά συμφέροντα και προσπαθούν να ρίξουν την κυβέρνηση» υποστήριξε ο Υπουργός Εσωτερικών.

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ