ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΣΥΡΙΖΑ για e-mail αποδήμων: Έμμεση παραδοχή από ΥΠΕΣ για «παράνομη επεξεργασία». ***** ΤτΕ: Στα 2,4 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα της κεντρικής διοίκησης σε ταμειακή βάση το Α΄ τρίμηνο. ***** Στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 4ο αίτημα πληρωμής 2,3 δισ. ευρώ για τα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης. ***** Γάζα: «Άκαρπες» οι συνομιλίες Ισραήλ - Χαμάς για εκεχειρία και ομήρους.

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα παραμείνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δεσμευμένο με την Ελλάδα, δήλωσε τη Δευτέρα η γενική διευθύντρια του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ μετά από συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ«Εξετάζουμε όλες τις επιλογές» τόνισε σύμφωνα με το Reuters η κα. Λαγκάρντ σε συνέντευξη τύπου στο Βερολίνο, προσθέτοντας πως τα πράγματα όσον αφορά τη συμμετοχή του Ταμείου θα είναι πιθανότατα πιο ξεκάθαρα μετά το Eurogroup της 21ης Ιουνίου
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις ξεκαθάρισε ότι ακόμα και αν το Ταμείο δεν μετέχει με χρηματοδότηση, θα συνεχίσει να εμπλέκεται με την Ελλάδα, μέσω του μεταμνημονιακού ελέγχου και του «άρθρου 4». «Δεν έχουμε δώσει χρήματα στην Ελλάδα για κάποια χρόνια, αλλά και πάλι προσπαθούμε να βοηθήσουμε το μέλος μας», επισήμανε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου, συμπληρώνοντας ότι αυτό δίνει μια εικόνα του πως το ΔΝΤ θα μπορούσε να συνεχίσει αν δεν υπάρξει πρόγραμμα.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ