LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΜΑΚΡΟΝ: Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ

Η Γερμανία έχει κάνει βήματα προς τις θέσεις της Γαλλίας αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις στην Ευρωζώνη, δήλωσε την Πέμπτη ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.
«Η Γαλλία εξέφρασε μια νέα φωνή και φιλοδοξία στην Ευρώπη τον τελευταίο χρόνο», είπε ο Μακρόν απευθυνόμενος σε μέλη της γαλλικής κοινότητας του Μόντρεαλ στη διάρκεια επίσκεψής του στον Καναδά για τη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Επτά (G7) στο Κεμπέκ.
«Η Γερμανία αρχίζει να μετακινείται προς τη δική μας θέση και σκιαγραφεί την πρώτη αντίδρασή της σε αδρές γραμμές. Θα εργαστούμε μαζί για να προσθέσουμε περισσότερα» στο σχέδιο μεταρρύθμισης της Ευρωζώνης, πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Γαλλίας, μερικές ημέρες έπειτα από τη δημοσίευση μιας συνέντευξης της Γερμανίδας καγκελαρίου στην οποία η Άγκελα Μέρκελ παρουσίασε τις θέσεις του Βερολίνου.
ΑΜΠΕ/Reuters
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ