ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΣΥΡΙΖΑ για e-mail αποδήμων: Έμμεση παραδοχή από ΥΠΕΣ για «παράνομη επεξεργασία». ***** ΤτΕ: Στα 2,4 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα της κεντρικής διοίκησης σε ταμειακή βάση το Α΄ τρίμηνο. ***** Στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 4ο αίτημα πληρωμής 2,3 δισ. ευρώ για τα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης. ***** Γάζα: «Άκαρπες» οι συνομιλίες Ισραήλ - Χαμάς για εκεχειρία και ομήρους.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

ΔΗΣΥ: ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗΣ

Ως «μία ακόμη επιβεβαίωση του μνημονίου διαρκείας, στο οποίο έχει δεσμεύσει τη χώρα μας η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ» χαρακτήρισε ο υπεύθυνος ΚΤΕ Οικονομικών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Κουτσούκος, την έκθεση της Κομισιόν για τον βαθμό συμμόρφωσης στα συμφωνηθέντα.
«Η Έκθεση συμμόρφωσης που είδε το φως της δημοσιότητας χθες, επιβεβαιώνει τα υπερπλεονάσματα έως το 2022, ανεξάρτητα από τα ''αντίμετρα'' και αυτά υπό προϋποθέσεις- και διαψεύδει την κυβερνητική σπερμολογία περί μη εφαρμογής των ψηφισμένων από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περικοπών στις συντάξεις και το αφορολόγητο» δήλωσε ο κ. Κουτσούκος.
Όπως επισήμανε ο ίδιος: «Καμία κυβερνητική μεθόδευση, σε συνδυασμό με τα ευρύτερα ζητήματα εθνικής στρατηγικής, δεν μπορεί να αποκρύψει ότι η χώρα αντί της εξόδου από τα μνημόνια και την κρίση, θα βρίσκεται υπό αυστηρή επιτροπεία με μακροχρόνιες ανειλημμένες δεσμεύσεις που καθηλώνουν την οικονομία και την κοινωνία, αναπαράγοντας την αβεβαιότητα και τα αδιέξοδα».
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ