ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Σύγκρουση Ισραήλ - Ιράν: «Πάγωσε» τα σχέδια για αντίποινα ο Νετανιάχου, μετά το τηλεφώνημα με Μπάιντεν. ***** Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Καταδικάζει την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Ζητεί να αποφευχθεί κλιμάκωση. ***** Επιβολή νέων κυρώσεων από την Ε.Ε. στο Ιράν - Έκκληση να αποφευχθεί η κλιμάκωση.

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΓΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ AEGEAN

Για μια μεγάλη ημέρα για την Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και την Aegean, έκαναν λόγo, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Γάλλος πρέσβης Κριστόφ Σαντεπί και ο Γερμανός πρέσβης Γενς Πλέτνερ, οι οποίοι παραβρέθηκαν χθες στην εκδήλωση της Aegean για την επίσημη υπογραφή της παραγγελίας των αεροσκαφών Airbus A320neo.
Η απόφαση του Eurogroup είναι μια καλή συμφωνία για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρωζώνης, επισήμανε o Κριστόφ Σαντεπί, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν μια μεγάλη συμφωνία για την Ελλάδα από τις Βρυξέλλες». Εν τω μεταξύ, ο Γάλλος πρέσβης αφού χαρακτήρισε «εξαιρετικές εταιρείες», την Aegean και την Airbus, υπογράμμισε ότι η μεταξύ τους συμφωνία μεταξύ άλλων σηματοδοτεί ότι «η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να βρει τον δρόμο της ανάπτυξης».
Από την πλευρά του ο Γερμανός πρέσβης, Γενς Πλέτνερ, δήλωσε μεταξύ άλλων στο ΑΜΠΕ: «Μια μεγάλη μέρα για την Aegean, μια μεγάλη μέρα για την Airbus και μια μεγάλη μέρα για την Ευρώπη διότι ή αφοσίωση της Aegean στη Ευρωπαϊκή μας παραγωγή αεροπλάνων είναι ένα ισχυρός δείκτης, όχι μόνον ότι η Aegean έχει εμπιστοσύνη στης Airbus αλλά και ότι εμείς εδώ στην Ευρώπη στεκώμαστε ενωμένοι». «Θεωρώ ότι η Aegean είναι ένας καλός πρεσβευτής για την Ελλάδα. Η Ελλάδα μπορεί να νοιώθει περήφανη που έχει έναν τέτοιο αερομεταφορέα, που μεταφέρει κατά μήκος της ΄Ευρώπης και πιο πέρα τις εικόνες μιας Ελλάδας ζεστής και φιλόξενης», πρόσθεσε.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ