ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Εντος οικοπεδου 4 της κυπριακης ΑΟΖ το Barbaros με τεσσερα πολεμικα πλοια

Εντος οικοπεδου 4 της κυπριακης ΑΟΖ το Barbaros με τεσσερα πολεμικα πλοια
Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Barbaros πλέει εδώ και λίγες ώρες εντός του οικοπέδου 4 της κυπριακής ΑΟΖ, συνοδευόμενο από τέσσερα πολεμικά πλοία, σύμφωνα με το militaire.gr.
Είναι μια κλιμάκωση που φαίνεται να επιχειρούν οι Τούρκοι, που μέχρι τώρα είχαν επιλέξει να πλέουν οριακά στα ''σύνορα'' αυτού του οικοπέδου. Μέχρι τώρα το Barbaros και η συνοδεία του έπλεαν στο λεγόμενο ''τριεθνές'', στο σημείο που ''ενώνονται'' η κυπριακή και αιγυπτιακή ΑΟΖ με την ελληνική υφαλοκρηπίδα.
Το Barbaros παρακολουθεί η φρεγάτα ''ΨΑΡΑ'' του Π.Ν. Δεν υπάρχει πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ στην περιοχή, όπως συνέβαινε στην αρχή αυτής της ''μίνι κρίσης''. Αμερικανικό αντιτορπιλικό πλέει στη περιοχή του οικοπέδου 10 όπου η ExxonMobil συνεχίζει τη γεώτρησή της.

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ: ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ 800 ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΚΟΥΤΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ

Για ρητορική μίσους «που πρέπει να τελειώνει» έκανε λόγο ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ενώ διερωτήθηκε «πού είναι ο εισαγγελέας», καθώς όπως ανέφερε έχει λάβει 800 απειλητικές επιστολές, καθώς και κούτες με αίμα και σφαίρες.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7, ο κ. Κοτζιάς επεσήμανε πως «έχω πάρει 800 επιστολές με απειλές κατά της ζωής μου και της οικογένειάς μου. Έχω πάρει κούτες με αίματα και με χώματα ποτισμένα με αίμα. Έχω λάβει σφαίρες».
Όπως πρόσθεσε: «Μιλάμε για βαριά κακουργήματα σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, στα οποία δεν βλέπω κανείς να αντιδρά».
Ανέφερε επίσης ότι ο ίδιος βρήκε τα τηλέφωνα, τις διευθύνσεις και τα ονόματα ανθρώπων που τον απειλούν.
«Οι αρχές κάνουν απλώς συστάσεις. Μιλάμε για μία κατάσταση ρητορείας μίσους που πρέπει να τελειώνει. Δεν έχει καμία σχέση με το Σκοπιανό, αυτό θυμίζει την περίοδο 1963-1965», συμπλήρωσε.
«The New Daily Mail» 
Newsroom

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ