ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ''1965''

Ολομέτωπη επίθεση στην Νέα Δημοκρατία εξαπολύει για ακόμη μια ημέρα η Κυβέρνηση, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι καλύπτει πολιτικά το «σχέδιο εκφοβισμού βουλευτών». 
Απώτερος στόχος, όπως αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, είναι να οργανωθεί από την Ν.Δ. «ένα νέο 1965», «μια νέα αποστασία», λέγοντας όμως ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «υποτιμά τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του ελληνικού λαού». 
«Θέλουμε, λοιπόν, να υπενθυμίσουμε στον κ. Μητσοτάκη, ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε απειλείται ούτε εκβιάζεται. Θα συνεχίσει να πορεύεται με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Θα συνεχίσει να πορεύεται για την οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας», επισημαίνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ν.Δ.: Μόνο ότι ο Μητσοτάκης κρύβεται πίσω απο τον "Ρουβίκωνα" δεν έχουν πει  
«Τα παραληρήματα αυτής της κυβέρνησης χρήζουν πλέον ψυχιατρικής παρέμβασης και όχι πολιτικού σχολιασμού. Το μόνο που απομένει να καταγγείλει ο καταρρέων κυβερνητικός θίασος είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και πίσω από το Ρουβίκωνα», είναι η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας.
«Όχι απλά ανυπόστατα, αλλά παντελώς γραφικά» χαρακτήρισε από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης «τα σενάρια, τα οποία εξυφαίνονται, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πίσω από όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η οποία φυλλορροεί για λόγους οι οποίοι είναι απολύτως κατανοητοί σε όποιον παρακολουθεί τα ελληνικά τεκταινόμενα».
«The New Daily Mail» 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ