ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας, με απόφαση Κασσελάκη - Σύμφωνα με πληροφορίες, την θέση Παπανώτα καλύπτει, ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, διδάκτωρ Βιολογίας, μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός. ***** Στ. Κασσελάκης: Το μόνο θαύμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του και έχει αναστηθεί. ***** «Η Ε.Ε. συνδέει τις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό» - Αντιδράσεις από την Άγκυρα. ***** Π. Μαρινάκης: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, θέλουμε συνέχιση διαλόγου με Τουρκία. ***** Ακριβεια: Όλα τα προϊόντα που μπήκαν στο «Καλάθι των Νονών» και στο «Καλάθι του Πάσχα».

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΧΑΣΑΝ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ

Τη συμπόρευση των πολιτών με τη Ν.Δ. ώστε «να σταματήσει ο κατήφορος» και να δημιουργηθεί μία «κοινωνική συμμαχία» για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων της χώρας ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση στην Καρδίτσα, για τον πρώην βουλευτή Σπύρο Ταλιαδούρο, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι «κάποιοι προσπαθούν να μετατρέψουν τη δημόσια ζωή σε έναν αγώνα λάσπης», προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν ακολουθεί τους αντιπάλους του «στον κατήφορο της χυδαιότητας, της διαβολής και της ακραίας πόλωσης». «Δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω γιατί ξέρω ότι δεν θα κάνει καλό στη χώρα. Και αν πραγματικά θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, το πρώτο που χρειάζεται είναι να αφήσουμε πίσω, να αφήσουμε στην περιφρόνηση του λαού και της Ιστορίας, αυτούς που πολιτεύθηκαν με το ''ή εμείς ή αυτοί''. Με αυτούς που έκαναν πράξη το ''τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν''. Αυτούς που ενώ έχουν υιοθετήσει την πιο χυδαία εκδοχή του νεοαυριανικού λόγου, δεν βρήκαν χθες μια κουβέντα να πουν για τους τρεις συμπολίτες μας που δολοφονήθηκαν πριν από οκτώ χρόνια στη Marfin. Αυτούς δίχασαν, συκοφάντησαν, εξαπάτησαν τους πάντες και σήμερα αποτελούν την πρώτη kυβέρνηση από την μεταπολίτευση και μετά που τόσο συστηματικά ακολουθεί μια πολιτική καμένης γης» είπε.

Σημείωσε ωστόσο ότι «τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνουν προβλήματα της χώρας» και ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει μπροστά γιατί «οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα». «Είμαστε εδώ για ακριβώς αυτό το λόγο: για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των πολλών. Είμαστε εδώ για να πούμε πώς θα φέρουμε νέες δουλειές και καλύτερους μισθούς και στις πόλεις αλλά και στην περιφέρεια, στα χωράφια, στον αγροτικό τομέα. Πώς θα φτιάξουμε ένα καλύτερο κράτος που θα σέβεται τους πολίτες, θα σέβεται τα δικά σας χρήματα, τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου. Ένα κράτος το οποίο θα προσφέρει πάνω απ’ όλα ασφάλεια, καλύτερα σχολεία και νοσοκομεία» πρόσθεσε.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι «στην πολιτική λοιπόν του ψέματος και των κενών υποσχέσεων» η Ν.Δ. αντιπαραθέτει «λίγα λόγια και πολλά έργα» και «στη λογική του διχασμού και του μίσους, βάζει απέναντι την ενότητα και την αλληλεγγύη των Ελλήνων».

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. εξήρε το ήθος και τον χαρακτήρα του Σπύρου Ταλιαδούρου, ενός πολιτικού  που, όπως είπε, «ήξερε πώς να είναι αποτελεσματικός και γι’ αυτό έκανε πολλά για τον τόπο, για την πατρίδα, άλλα και για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καρδίτσα».

«Ο Σπύρος, αν και είμαι βέβαιος ότι είχε πολλά ακόμη να δώσει, αποφάσισε ο ίδιος ότι έκλεισε ένας κύκλος. Τίμησε την παράταξή μας ως βουλευτής, όπως τον τίμησαν και οι πολίτες της Καρδίτσας που τον εξέλεξαν εννέα φορές βουλευτή. Τίμησε και τις κυβερνήσεις στις οποίες συμμετείχε καθώς ήταν ένας από τους λίγους, τους ελάχιστους, που κράτησε την ίδια θέση στην Κυβέρνηση Καραμανλή από την αρχή μέχρι το τέλος» σημείωσε για να συμπληρώσει: «Σήμερα, με μεγάλη γενναιότητα, δείχνει ο ίδιος το δρόμο της ανανέωσης. Πρόκειται για μια επιλογή τολμηρή και για μια πράξη βαθιά πολιτική, αφού η ανανέωση είναι αναγκαία για κάθε πολιτικό οργανισμό. Ο Σπύρος αποδεικνύει, έτσι, πως ξέρει καλά ότι το πως φεύγεις από την πολιτική είναι εξίσου σημαντικό με το πώς μπαίνεις σε αυτήν. Γιατί πρέπει πάντα να μπαίνεις με όρεξη, με γνώσεις, με καλές ιδέες, με εμπειρίες από την πραγματική ζωή και πάντα φυσικά με μια διάθεση να αφοσιωθείς στην περιφέρειά σου. Με τον ίδιο τρόπο, όμως, πρέπει να αποχωρείς με το κεφάλι ψηλά, με το όνομά σου πεντακάθαρο, έχοντας αφήσει ένα αποτύπωμα θετικό».

Εκ μέρους της Ν.Δ. ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τέλος τον κ. Ταλιαδούρο για την προσφορά του και τού ευχήθηκε «καλή δύναμη» σε κάθε μελλοντικό του σχέδιο. «Σήμερα σε τιμούμε, αλλά δεν σε αποχαιρετούμε. Γιατί ξέρουμε ότι θα είσαι για πάντα δίπλα μας -και σε θέλουμε πάντα δίπλα μας- για να μας δίνεις δύναμη στις μάχες που έχει να δώσει η παράταξη μας -όχι για την εξουσία- αλλά για την Ελλάδα μας» κατέληξε.
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ