ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ «Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ»

Κάλεσμα συμπόρευσης «για να φύγει το συντομότερο η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος στη Μεταπολίτευση» απευθύνει στους πολίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών στη Ν.Δ. την Κυριακή.

«Η Κυριακή που έρχεται, είναι μία πραγματικά σημαντική ημέρα όχι μόνο για τον κόμμα μας αλλά και για τη Δημοκρατία.  Για πρώτη φορά, όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, σε ολόκληρη τη χώρα εκλέγουν απευθείας τις ηγεσίες των νομαρχιακών και των δημοτικών μας οργανώσεων, καθώς και τους εκπροσώπους τους για το επόμενο Συνέδριό μας που θα γίνει στο τέλος του χρόνου» σημειώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε άρθρο του στον «Φιλελεύθερο».

Όπως αναφέρει: «Οι δημοτικές και νομαρχιακές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας που θα αναδειχθούν μεθαύριο θα είναι αυτές που θα οδηγήσουν το κόμμα στις εκλογικές μάχες που έρχονται». «Τα 155.000 μέλη μας και οι εκπρόσωποι που θα εκλέξουν θα μεταφέρουν παντού το μήνυμά μας. Να πείσουν ακόμη περισσότερους Έλληνες ότι αξίζουμε καλύτερα. Και να φέρουν την παράταξη της αλήθειας και του αποτελέσματος στην κυβέρνηση. Για να πάμε επιτέλους την πατρίδα μας μπροστά» επισημαίνει για να προσθέσει: «Δημιουργούμε μια πλατιά κοινωνική συμμαχία που προτάσσει την αλήθεια απέναντι στο ψέμα. Τη δημιουργική ανόρθωση απέναντι στην καθήλωση. Τα έργα απέναντι στα λόγια. Το ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα δράσης απέναντι στην αποδεδειγμένη ανικανότητα και ιδεοληψία».

Ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει ότι η εντολή που του έδωσαν οι πολίτες, όταν τον εξέλεξαν αρχηγό της Ν.Δ. πριν από 30 μήνες ήταν «να ανοίξει τις πόρτες της παράταξης και να μπουν άνθρωποι που μέχρι σήμερα αποθαρρύνονταν να ασχοληθούν με την πολιτική». «Αποδείξαμε στην πράξη ότι το αίτημα για ανανέωση σε πρόσωπα, ιδέες και οργανωτικές δομές είναι ισχυρότερο από οποιαδήποτε δύναμη αντίστασης» τονίζει, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 155.000 πολίτες, «αριθμός πρωτοφανής όχι μόνον για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά και για μεγάλα κόμματα της Ευρώπης». 

«Η Νέα Δημοκρατία ξαναγίνεται περισσότερο παρά ποτέ τα τελευταία χρόνια ένα μαζικό λαϊκό κόμμα» συνεχίζει ο πρόεδρος της Ν.Δ. επισημαίνοντας ότι «το ριζοσπαστικό αυτό εγχείρημα δεν πραγματοποιείται σε ουδέτερο χρόνο που θα επέτρεπε σε έναν πολιτικό μηχανισμό να ασχοληθεί απερίσπαστος με την εσωτερική του λειτουργία αλλά συμβαίνει ενώ μία κυνική κυβέρνηση συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τη Νέα Δημοκρατία να της απαντά δυναμικά, εντός και εκτός Βουλής, αποκαλύπτοντας το ψέμα της ''καθαρής εξόδου'' και προειδοποιώντας για τις μειώσεις συντάξεων και την κατάργηση αφορολόγητου που έχουν ήδη υπογραφεί».

Υπογραμμίζει τέλος ότι οι εκλογές της Κυριακής δεν είναι μόνο μία διαδικασία οργανωτική αλλά «και βαθύτατα πολιτική». «Δεν είναι υπόθεση μόνο των Νεοδημοκρατών, αλλά όλων των πολιτών. Και δεν θα είναι μόνο το τέλος ενός ταξιδιού, αλλά και η αρχή ενός νέου. Εκείνου που θα φέρει στο προσκήνιο το νέο πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας. Το αισιόδοξο πρόσωπο μιας νέας και ελπιδοφόρας παράταξης όλων των Ελλήνων» καταλήγει.


Επί τη ευκαιρία, σημειώνεται ότι στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί την Κυριακή ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για να πάρει μέρος στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καραμανλής θα ψηφίσει στη 13:30 το μεσημέρι στο εκλογικό κέντρο της οδού Αγγελάκη 13, στο κτίριο Αρχιτεκτονικού του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης.
Νωρίτερα θα παραστεί στην εκδήλωση που οργανώνει ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Σάββας Αναστασιάδης, αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Βασιλικό Θέατρο, προς τιμήν του Πόντιου κοσμοναύτη Θεόδωρου Γιουρτσίχιν-Γραμματικόπουλου.
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ