ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

Κ. ΜΙΧΑΛΟΣ: Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ισραηλινών Επιμελητηρίων, Oύριελ Λιν, στο πλαίσιο της 4ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ, που πραγματοποιείται σήμερα στη Λευκωσία.
«Η συμμαχία των τριών χωρών, σε ενέργεια, επιχειρήσεις, εμπόριο και τουρισμό, δίνει ισχυρό μήνυμα για τη θέση της Ελλάδας στον χάρτη της περιοχής» υπογράμμισε ο κ. Μίχαλος
Η υπογραφή έγινε παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, του Κύπριου Προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη και του Ισραηλινού Προέδρου, Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Όπως επισημάνθηκε στόχος είναι η θέσπιση μίας τριμερούς συνεργασίας για την προώθηση και την ενίσχυση των εμπορικών, βιομηχανικών και γενικά οικονομικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των χωρών.
Οι επιμελητηριακοί φορείς, που εκπροσωπούν το σύνολο των επιχειρηματικών τάξεων των τριών χωρών, συμφώνησαν μεταξύ στην ανταλλαγή πληροφόρησης σε θέματα αγοράς, επιχειρηματικών ευκαιριών και διμερών αποστολών, την πρόοδο του εμπορίου και των επενδύσεων, την προώθηση των συνεργασιών πάνω στην ενέργεια, τη νεοφυή επιχειρηματικότητα και το εμπόριο, καθώς και στην παροχή βοήθειας σε επιχειρηματίες και των τριών χωρών για την άσκηση επιχειρηματικών και επενδυτικών δραστηριοτήτων.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΑ - ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ