ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Αλ. Χαρίτσης: Επιστολή στον Άρειο Πάγο για μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» στις ευρωεκλογές. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Προφυλακιστέος ο εργολάβος για την κατάρρευση του κτιρίου, όπου έχασε τη ζωή του ο 31χρονος Αστυνομικός.

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ «ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ» ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ


Το Κύπελλο Ελλάδας συμπληρώνει φέτος 86 έτη παρουσίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ελλάδας. Μια διοργάνωση, που στο παρελθόν πέρασε από... σαράντα κύματα μέχρι να επιβιώσει. Άλλωστε, μόνο τις 75 φορές διεξήχθη τελικός και τις 74 απονεμήθηκε Κύπελλο, το ένα μάλιστα... ετεροχρονισμένα!
Απόψε στις 20:30, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, θα αναμετρηθούν στον 76ο τελικό δύο παραδοσιακές δυνάμεις, οι δύο «Δικέφαλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου, η ΑΕΚ με τους 23 τελικούς και τα 15 τρόπαια και ο ΠΑΟΚ με τους 18 τελικούς και τους 5 τίτλους.
Οι δύο σύλλογοι θα αναμετρηθούν για πέμπτη φορά στον τελικό του θεσμού, με την Ένωση να είναι κυρίαρχη στις τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις, ενώ ο ΠΑΟΚ επικράτησε για πρώτη φορά στον περσινό αγώνα του Βόλου.
Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα, καθώς οι δικαστικές διαμάχες του πρωταθλήματος ανάμεσα στους δύο συλλόγους και οι δηλώσεις έχουν δυναμιτίσει το κλίμα.
Είναι δε χαρακτηριστικό όσο και πρωτοφανές ότι για άρχων της αναμέτρησης δεν επιλέχθηκε κάποιος από τους Έλληνες διεθνείς διαιτητές αλλά ο Ισπανός Μπορμπαλάν, απόρροια της έντασης και της αμφισβήτησης που επικρατεί.
Παράλληλα, ο τελικός θα διεξαχθεί υπό το άγρυπνο βλέμμα των απεσταλμένων FIFA και UEFA, που σε περίπτωση εκτρόπων δεν θα διστάσουν να επικυρώσουν την πρόταση του Χέρμπερτ Χούμπελ, για Grexit.



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ