ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΝΤΟΜΠΡΟΒΣΚΙΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΤΟΧΩΝ

Δ. Τζανακόπουλος: Καθαρή έξοδος από το τέλμα
Μήνυμα για την αναγκαιότητα συνέχισης των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και για την τήρηση των δημοσιονομικών στόχων μετά τη λήξη του προγράμματος, έστειλε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις ΝτομπρόβσκιςΘέτοντας ως στόχο την έξοδο της χώρας από το πρόγραμμα διάσωσης τον προσεχή Αύγουστο, ο Ευρωπαίος αξιωματούχος έκανε ειδική μνεία στην επιστροφή της χώρας στις αγορές, την οποία χαρακτήρισε ως «ευαίσθητη άσκηση».
«Είναι απολύτως εφικτή η έξοδος στις αγορές υπό τον όρο ότι όλοι θα επιδείξουν ευθύνη» δήλωσε, χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Κατά τον ίδιο, κλειδί αποτελεί η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και των υγιών δημοσιονομικών πολιτικών. «Θα πρέπει να καταβληθούν όλες οι προσπάθειες για να ολοκληρωθεί η τέταρτη αξιολόγηση, η οποία θα ενισχύσει επιπλέον την εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία» συμπλήρωσε επιπλέον.

Σχετικά με το σχέδιο ανάπτυξης της ελληνικής κυβέρνησης, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν διαβεβαίωσε ότι «η Επιτροπή στηρίζει την Ελλάδα στις προσπάθειες της όποτε και όπου μπορεί».
«Συνεχίζεται η δουλειά για την τελειοποίηση και την οριστικοποίηση της ελληνικής στρατηγικής ανάπτυξης και είναι σημαντικό η στρατηγική αυτή να είναι ελληνικής ιδιοκτησίας και να κατευθύνεται από την Ελλάδα» έσπευσε να σημειώσει, επίσης. Τέλος, όσον αφορά την ελάφρυνση του χρέους, ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα υπάρξει συμφωνία, εντός των παραμέτρων που έχει ορίσει το Eurogroup.


Δ. Τζανακόπουλος: Καθαρή έξοδος από το τέλμα

Για καθαρή έξοδο της χώρας από το τέλμα κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ThessNews». Μάλιστα, το κυβερνητικός στέλεχος κάνει ειδική μνεία στο ισχυρό κοινωνικό κράτος, στον σεβασμό των εργασιακών δικαιωμάτων και στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Στη συνέχεια, κατηγορεί τη Ν.Δ. πως υπόσχεται στελεχιακή αποψίλωση των δομών του κοινωνικού κράτους και υποστελέχωση των φορέων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Όσον αφορά τις εκλογές, ο κ. Τζανακόπουλος διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία, επαναφέροντας την ελληνική οικονομία στην κανονικότητα και οδηγώντας τη χώρα εκτός της μνημονιακής επιτροπείας.

Σχετικά με την εξωτερική πολιτική, εκφράζει την αισιοδοξία του για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, εκτιμώντας ότι «όσο προχωρούν οι συζητήσεις, είναι εμφανές ότι οι αρχές της γείτονος αντιλαμβάνονται όλο και περισσότερο την ανάγκη για την εξεύρεση λύσης». 

Καταλήγοντας, κάνει αναφορά και στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, σημειώνοντας πως «η Τουρκία συνεχίζει να συμπεριφέρεται με τρόπο απολύτως αντίθετο στους κανόνες και τις αρχές του διεθνούς δικαίου και της καλής γειτονίας».
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ