Πρόταση δυσπιστίας: Απορρίφθηκε με 159 «όχι» - 141 ψήφισαν «ναι». ***** Σ. Φάμελλος μετά την απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας: Η Κυβέρνηση δεν απάντησε- Η κοινωνία όμως γνωρίζει. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει προκλητικός μέχρι τελικής πτώσης. ***** Στ. Κασσελάκης: Γιατί διώξατε τους δύο συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους «στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν». ***** Ακρίβεια και κοινωνική ανισότητα θα κρίνουν τις ευρωεκλογές.

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

Βούτσης: Καταδικάζω απερίφραστα τη φασιστική βία που εκδηλώθηκε στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουτάρη
Εξιτήριο από Ιπποκράτειο νοσοκομείο πήρε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε στον Λευκό Πύργο, στη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των ΠοντίωνΟ κ. Μπουτάρης λόγω της αδιαθεσίας που ένιωθε μετά τη σωματική επίθεση σε βάρος του μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης και οι γιατροί προχώρησαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει το βράδυ για νοσηλεία και το πρωί επέστρεψε στο σπίτι του.

Βούτσης: Καταδικάζω απερίφραστα τη φασιστική βία που εκδηλώθηκε στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουτάρη
Την επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων. καταδίκασε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σημειώνοντας ότι «οι κυνικοί της πολιτικής που χαϊδεύουν την ακροδεξιά εκτίθενται ανεπανόρθωτα».
«Καταδικάζω απερίφραστα τη φασιστική βία που εκδηλώθηκε στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουτάρη, άξιου εκλεγμένου Δημάρχου της Θεσσαλονίκης, που έχει συμβάλει καθοριστικά ώστε η πόλη και η κοινωνία της Θεσσαλονίκης να είναι ανοικτή και σύγχρονη», ανέφερε ο κ. Βούτσης σε σχετική δήλωση και συνέχισε:
«Να μην αναρωτηθεί κανείς για ποιόν "χτυπάει η καμπάνα", γιατί ακόμα και οι κυνικοί της πολιτικής που χαϊδεύουν την ακροδεξιά εκτίθενται ανεπανόρθωτα». 





«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ