ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τ η σημασία της ολοκλήρωσης του ελληνικού προγράμματος και της καθαρής εξόδου από τα μνημόνια και τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για τ...

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

ΠΡ. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ

Η τριμερής σχέση Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ που ξεκίνησε τον Ιανουάριο 2016 «αποτελεί ένα σημαντικό μηχανισμό γεωπολιτικής συνεργασίας, με τις τρεις χώρες να εργάζονται από κοινού για να διασφαλίσουν ένα κοινό μέλλον ασφάλειας, σταθερότητας και ευημερίας» τονίζει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, σε γραπτή δήλωσή του για την 4η τριμερή Σύνοδο Κορυφής, μεταξύ των τριών χωρών, που πραγματοποιείται σήμερα στη Λευκωσία.
Όπως σημειώνει ο κ. Προδρόμου, στο πλαίσιο της 4ης Τριμερούς θα προωθηθεί περαιτέρω ο σχεδιασμός του αγωγού EastMED, ο οποίος «θα λειτουργήσει ως ενεργειακή πύλη της Ευρώπης». Επίσης, θα υπογραφούν νέες συμφωνίες και μνημόνια συνεργασίας μεταξύ των τριών χωρών.«Σε πολιτικό επίπεδο τη Σύνοδο θα απασχολήσουν το Κυπριακό και οι προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, οι σχέσεις Ε.Ε. - Ισραήλ, η διαδικασία Ειρήνευσης στη Μέση Ανατολή (MEPP) και η ευρω-μεσογειακή συνεργασία» προσθέτει στη δήλωσή του ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος. 
 ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ