ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Παπανώτας, με απόφαση Κασσελάκη - Σύμφωνα με πληροφορίες, την θέση Παπανώτα καλύπτει, ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, διδάκτωρ Βιολογίας, μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός. ***** Στ. Κασσελάκης: Το μόνο θαύμα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σταθεί στα πόδια του και έχει αναστηθεί. ***** «Η Ε.Ε. συνδέει τις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό» - Αντιδράσεις από την Άγκυρα. ***** Π. Μαρινάκης: Δεν υποχωρούμε από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, θέλουμε συνέχιση διαλόγου με Τουρκία. ***** Ακριβεια: Όλα τα προϊόντα που μπήκαν στο «Καλάθι των Νονών» και στο «Καλάθι του Πάσχα».

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Μ. ΒΟΡΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ πΔΓΜ

Ντ. Μπακογιάννη: Μόνο λύση - πακέτο για την πΓΔΜ
Δεν υπάρχει αντικείμενο συζήτησης σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ εφόσον δεν υπάρξουν αλλαγές στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας, ανέφερε ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάκης ΒορίδηςΜιλώντας στη «Realnews», ο τομεάρχης Εσωτερικών της Ν.Δ. επεσήμανε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα καταψηφίσει στη Βουλή πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων, είτε ζητηθεί διευρυμένη πλειοψηφία με 180 ψήφους, είτε με τη σχετική πλειοψηφία των 150 ψήφων.

Ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι δεν «βλέπει» να έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες αλλαγές στο Σύνταγμα των Σκοπίων. «Άρα δεν υπάρχει αντικείμενο συζητήσεως» πρόσθεσε. Επίσης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι «καταστρέφει τους νοικοκύρηδες, συντρίβει τη μεσαία τάξη, τους καθιστά φτωχούς και μετά τους μοιράζει επιδόματα για να του φιλάνε το χέρι».


Ντ. Μπακογιάννη: Μόνο λύση - πακέτο για την πΓΔΜ
Mόνο μια λύση - πακέτο μπορεί να λύσει το πρόβλημα και αυτό έχει πει η Νέα Δημοκρατία σε όλους τους τόνους, η σαλαμοποίηση του ζητήματος ενέχει κινδύνους, δηλώνει από την πλευρά της, η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής». Τονίζει δε ότι «σε κάθε περίπτωση όλοι επιθυμούμε μια βιώσιμη λύση». Κατηγορεί την κυβέρνηση για διγλωσσία και μικροπολιτική αντιμετώπιση του ζητήματος, καθώς, όπως λέει, δεν επιδίωξε την εθνική συνεννόηση, αλλά προσπάθησε να δημιουργήσει πρόβλημα στην αντιπολίτευση.

Υποστηρίζει, εξάλλου, ότι δεν υπάρχει καθαρή έξοδος αφού η κυβέρνηση έχει δεσμεύσει τη χώρα σε υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και «έχει δεσμευτεί σε νέες περικοπές συντάξεων και μείωση του αφορολόγητου ενώ η προσδοκία για ελάφρυνση του χρέους φαίνεται να εξανεμίζεται. Άρα το αφήγημα της "καθαρής εξόδου" δεν υφίσταται, υπάρχουν πολλές και δύσκολες υποχρεώσεις», προσθέτει.

Η πρώην Υπουργός τάσσεται υπέρ της κατάτμησης των μεγάλων περιφερειών αλλά προσθέτει ότι είναι επίσης απαραίτητη η θεσμοθέτηση της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού. «Δεν γίνεται 500.000 νέοι που βρίσκονται στο εξωτερικό να μην μπορούν να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας τους. Οι τεχνικές δυσκολίες τις οποίες επικαλείται η κυβέρνηση δεν έχουν βάση, καθώς θα μπορούσαν να ψηφίσουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους», υπογραμμίζει.

Η κ. Μπακογιάννη σημειώνει ότι, μετά τις εκλογές στην Τουρκία, «πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με τη γείτονα με βάση τα νέα δεδομένα στην εξωτερική πολιτική της».
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ