LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΟ «Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΩΤΑ» ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οι ΗΠΑ θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι η Ευρώπη θα απαντήσει ανάλογα, αν η Ουάσινγκτον επιλέξει το «Η Αμερική Πρώτα» και θέσει τα δικά της οικονομικά συμφέροντα πάνω από των εταίρων της, προειδοποίησε σήμερα ο Γερμανός Υπουργός Οικονομίας Πέτερ Άλτμαϊερ.

Σε συνέντευξή του στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD ο Άλτμαϊερ απέδωσε την προσπάθεια των ΗΠΑ να εμποδίσουν τη δημιουργία ενός νέου αγωγού φυσικού αερίου που θα συνδέει τη Ρωσία με τη Γερμανία και θα περνά κάτω από τη Βαλτική στην επιθυμία τους να διασφαλίσουν αγορές για τις δικές τους εξαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου.
«Έχουν μεγάλες υποδομές υγροποιημένου φυσικού αερίου που πρέπει να βγάλουν την αξία τους», επεσήμανε ο Γερμανός υπουργός, «όμως αυτό το υγροποιημένο φυσικό αέριο θα είναι πολύ πιο ακριβό από αυτό του αγωγού. Μόνο η παρεμπόδιση της κατασκευής του Nord Stream 2 δεν θα τους διασφαλίσει εξαγωγές».
Ο Άλτμαϊερ πρόσθεσε ότι η Ευρώπη θα απαντήσει αυστηρά στις απόπειρες των ΗΠΑ να βάλουν τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα πάνω από αυτά των εταίρων τους. «Οι ΗΠΑ είναι φίλοι και εταίροι μας, όμως θέλουμε να υπερασπιστούμε τις κοινές μας αξίες».
«Όμως αν ισχύει το ''Η Αμερική Πρώτα'' και θέσουν τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα πάνω από αυτά των άλλων, τότε θα πρέπει να περιμένουν ότι η Ευρώπη θα προσδιορίσει τα δικά της συμφέροντα και θα πολεμήσει για αυτά», τόνισε.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ