ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Προαναγγελία αποχώρησης από Ψαριανό, Αμυρά

Τ η διάλυση του '' Ποταμιού '' με την αποχώρησή τους από την κοινοβουλευτική του ομάδα, αφού δεν θα διαθέτει πλέον το μίν...

Αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια η πρόσκληση των μελών της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για τη Δευτέρα στις 5.00 το απόγευμα, με αντικείμενο την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εξωτερικών «Κύρωση της Τελικής Συμφωνίας για την Επίλυση των Διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817(1993) και 845(1993), τη Λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ των Μερών».

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΟ «Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΩΤΑ» ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οι ΗΠΑ θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους ότι η Ευρώπη θα απαντήσει ανάλογα, αν η Ουάσινγκτον επιλέξει το «Η Αμερική Πρώτα» και θέσει τα δικά της οικονομικά συμφέροντα πάνω από των εταίρων της, προειδοποίησε σήμερα ο Γερμανός Υπουργός Οικονομίας Πέτερ Άλτμαϊερ.

Σε συνέντευξή του στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD ο Άλτμαϊερ απέδωσε την προσπάθεια των ΗΠΑ να εμποδίσουν τη δημιουργία ενός νέου αγωγού φυσικού αερίου που θα συνδέει τη Ρωσία με τη Γερμανία και θα περνά κάτω από τη Βαλτική στην επιθυμία τους να διασφαλίσουν αγορές για τις δικές τους εξαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου.
«Έχουν μεγάλες υποδομές υγροποιημένου φυσικού αερίου που πρέπει να βγάλουν την αξία τους», επεσήμανε ο Γερμανός υπουργός, «όμως αυτό το υγροποιημένο φυσικό αέριο θα είναι πολύ πιο ακριβό από αυτό του αγωγού. Μόνο η παρεμπόδιση της κατασκευής του Nord Stream 2 δεν θα τους διασφαλίσει εξαγωγές».
Ο Άλτμαϊερ πρόσθεσε ότι η Ευρώπη θα απαντήσει αυστηρά στις απόπειρες των ΗΠΑ να βάλουν τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα πάνω από αυτά των εταίρων τους. «Οι ΗΠΑ είναι φίλοι και εταίροι μας, όμως θέλουμε να υπερασπιστούμε τις κοινές μας αξίες».
«Όμως αν ισχύει το ''Η Αμερική Πρώτα'' και θέσουν τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα πάνω από αυτά των άλλων, τότε θα πρέπει να περιμένουν ότι η Ευρώπη θα προσδιορίσει τα δικά της συμφέροντα και θα πολεμήσει για αυτά», τόνισε.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ