ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τ η σημασία της ολοκλήρωσης του ελληνικού προγράμματος και της καθαρής εξόδου από τα μνημόνια και τις προτεραιότητες της κυβέρνησης για τ...

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

ΕΠΑΦΕΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεκτός από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Υπουργό Εξωτερικών έγινε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος πρόκειται να συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ Νίκολα Ντιμιτρόφ. Το αίτημα για τις συναντήσεις με τους κ.κ. Τσίπρα και Κοτζιά διατυπώθηκε από τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος αύριο, Παρασκευή, θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στη Βουλή.
Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε να συναντηθεί με τους κ.κ. Τσίπρα και Κοτζιά προκειμένου να συζητήσουν ευρύτερα για τα εθνικά θέματα, ενόψει των ταξιδιών που θα πραγματοποιήσει στο εξωτερικό ο πρώην πρωθυπουργός, με κύριο εκείνο που θα κάνει στην Τουρκία. Πηγές προσκείμενες στον κ. Παπανδρέου διέψευδαν οποιαδήποτε πολιτική διάσταση της επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού, λέγοντας ότι είχε ήδη ενημερωθεί σχετικά και η ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.
Ο κ. Παπανδρέου, ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, προετοιμάζει αυτή την περίοδο συνέδριο για την Τουρκία. Ο πρώην πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το προσεχές χρονικό διάστημα την Τουρκία, ενώ υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη μετάβασή του στη γειτονική χώρα, τον περασμένο μήνα, είχε ακυρωθεί την τελευταία στιγμή.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ