ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: Προαναγγελία αποχώρησης από Ψαριανό, Αμυρά

Τ η διάλυση του '' Ποταμιού '' με την αποχώρησή τους από την κοινοβουλευτική του ομάδα, αφού δεν θα διαθέτει πλέον το μίν...

Αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια η πρόσκληση των μελών της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για τη Δευτέρα στις 5.00 το απόγευμα, με αντικείμενο την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εξωτερικών «Κύρωση της Τελικής Συμφωνίας για την Επίλυση των Διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817(1993) και 845(1993), τη Λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ των Μερών».

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

ΕΠΑΦΕΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεκτός από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Υπουργό Εξωτερικών έγινε χθες ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος πρόκειται να συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ Νίκολα Ντιμιτρόφ. Το αίτημα για τις συναντήσεις με τους κ.κ. Τσίπρα και Κοτζιά διατυπώθηκε από τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος αύριο, Παρασκευή, θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στη Βουλή.
Ο κ. Παπανδρέου ζήτησε να συναντηθεί με τους κ.κ. Τσίπρα και Κοτζιά προκειμένου να συζητήσουν ευρύτερα για τα εθνικά θέματα, ενόψει των ταξιδιών που θα πραγματοποιήσει στο εξωτερικό ο πρώην πρωθυπουργός, με κύριο εκείνο που θα κάνει στην Τουρκία. Πηγές προσκείμενες στον κ. Παπανδρέου διέψευδαν οποιαδήποτε πολιτική διάσταση της επίσκεψης του πρώην πρωθυπουργού, λέγοντας ότι είχε ήδη ενημερωθεί σχετικά και η ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.
Ο κ. Παπανδρέου, ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, προετοιμάζει αυτή την περίοδο συνέδριο για την Τουρκία. Ο πρώην πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το προσεχές χρονικό διάστημα την Τουρκία, ενώ υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη μετάβασή του στη γειτονική χώρα, τον περασμένο μήνα, είχε ακυρωθεί την τελευταία στιγμή.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΥΓΕΙΑ - ΖΩΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ