LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

«ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ»

Απάντηση στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όσα δήλωσε για τους παιδικούς σταθμούς δίνει ο πρωθυπουργός με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter«Η καμπάνια του κ. Μητσοτάκη για τους παιδικούς σταθμούς είναι εξαιρετική, τον προδίδει όμως το παρελθόν του. Στη διάρκεια της κυβέρνησης στην οποία συμμετείχε, έμειναν εκτός χιλιάδες παιδιά. Εμείς, μέχρι σήμερα, αυξήσαμε τις θέσεις κατά 30.000 παιδιά. Και συνεχίζουμε» αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας.

Η καμπάνια Μητσοτάκη

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ., λίγες ώρες μετά την καταψήφιση του άρθρου 8 για το δικαίωμα της αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια, «θυμήθηκε» να υποσχεθεί, μέσω social media, ότι δεν θ’ αφήσει κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακών σταθμών:
Πριν από λίγες μέρες έλαβα την εξής επιστολή από εργαζόμενο στο Δημόσιο που έχει ένα τρίχρονο αγοράκι μαζί με τη σύζυγό του που εργάζεται σε μια ιδιωτική εταιρεία:
«Κύριε Μητσοτάκη,
Δουλεύω στο Δημόσιο και η σύζυγός μου σε μια ιδιωτική εταιρεία με μισθό 420 ευρώ. Μαζί με τον τρίχρονο γιο μας νοικιάζουμε ένα σπίτι στα Πατήσια και οι δυο μισθοί μας μόλις που επαρκούν.
Όπως ίσως ξέρετε πριν λίγες μέρες ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς. Με τη σύζυγο μου έχουμε μπει σε μια ταλαιπωρία γραφειοκρατίας για να μαζέψουμε τα χαρτιά που απαιτούνται, αλλά φοβόμαστε ότι δεν θα πάρουν τελικά το παιδί μας. Διαβάσαμε ότι πέρσι έμειναν έξω από τους παιδικούς σταθμούς περίπου 37.000 παιδιά και ακούμε ότι στην περιοχή μας υπάρχουν περιορισμένες θέσεις. Αν συμβεί αυτό θα βρεθούμε σε αδιέξοδο, καθώς οι γονείς μας δεν μένουν στην Αθήνα και η γυναίκα μου, είτε θα πρέπει να αφήσει τη δουλειά της, είτε να βρει κάποιον άνθρωπο να κρατάει το παιδί που θα είναι δώρο άδωρο».

Θα ασχοληθεί ποτέ σοβαρά κανείς με το ζήτημα αυτό; 
Είναι προσωπική μου αδιαπραγμάτευτη δέσμευση ότι με την επόμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. κανένα παιδί δεν θα μένει εκτός βρεφονηπιακών σταθμών. γράφει στην σελίδα του στο F/B, ο κ. Μητσοτάκης, για πάρει ένα από τα σχόλια των φίλων της σελίδας του: 
Βασικά κάθε παιδί έχει ανάγκη από φυσιολογική οικογένεια πρώτα... Όχι να ψηφίζετε θεσμούς υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους και μετά να δείχνετε (και καλά) την ευαισθησία σας για τα παιδιά.... Μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια!!!!

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ