Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μπελέρης: Από την παρακρατική «ΜΑΒΗ», δεξιός «σημαιοφόρος» της Ν.Δ. ***** Ο Κασσελάκης ακύρωσε την συνάντηση με το ισραηλινό λόμπυ AIPAC στις ΗΠΑ. ***** Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος: Μπλόκαραν 800.000 ευρώ από Εταιρεία στον χώρο του θεάματος. ***** Τραγωδία στο Πασαλιμάνι: Κατέρρευσε κτίριο, ένας νεκρός. ***** H Ακροδεξιά «σαρώνει», οι Ευρωεκλογές τρομάζουν και ο Πούτιν χαμογελά. ***** Πλήρης στήριξη της Κίνας - Το Ιράν προειδοποίησε τις ΗΠΑ σε περίπτωση ανταπάντησης του Ισραήλ. ***** Παραμένουν στη Μέση Ανατολή τα αμερικανικά μαχητικά που συνέδραμαν το Ισραήλ.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΣΕΝΤΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 24η ΜΑΪΟΥ

Η 4η αξιολόγηση θα πρέπει να ολοκληρωθεί εγκαίρως σε τεχνικό επίπεδο, στις 24 Μαΐου, προκειμένου να αποφασιστούν τον Ιούνιο όλοι οι παράμετροι που θα εξασφαλίσουν την επιτυχημένη έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα, προειδοποιεί ο Πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο, σε επιστολή - απολογισμό της τελευταίας συνεδρίασης των ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης.
Τις προηγούμενες μέρες, κοινοτικές πηγές στις Βρυξέλλες υπογράμμιζαν ότι από τα 88 προαπαιτούμενα παρέμεναν σε εκκρεμότητα περισσότερα από 75, αναγνωρίζοντας ότι κάποια θα παραμείνουν ανοικτά για αντικειμενικούς λόγους (ιδιωτικοποιήσεις κλπ) που δεν οφείλονται στη βούληση της κυβέρνησης. Ωστόσο, τόνιζαν, ο κύριος όγκος θα πρέπει να ολοκληρωθεί.
Στην πραγματικότητα, ο στόχος ολοκλήρωσης της αξιολόγησης σε τεχνικό επίπεδο στο Εurogroup της 24ης Μαΐου παραμένει, ωστόσο, η κυβέρνηση θα πρέπει να τρέξει, καθώς απομένουν μόλις δύο βδομάδες και υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση.
Σημειωτέον, την ερχόμενη Δευτέρα τα κλιμάκια των θεσμών επιστρέφουν στην Αθήνα.
naftemporiki.gr
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ