ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΕΥΚΛ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: «ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ» ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ


Το Εurogroup υπογράμμισε ότι μετά το πρόγραμμα η Ελλάδα θα έχει μια «ενισχυμένη παρακολούθηση», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, σημειώνοντας ότι «ουδεμία σχέση έχει με την πιστοληπτική γραμμή, πόσω δε μάλλον με τις αξιολογήσεις που έχουν και προαπαιτούμενα και εκταμιεύσεις».
Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup στη Σόφια, ο κ. Τσακαλώτος τόνισε ότι εφόσον δεν θα υπάρχει πρόγραμμα, δεν θα υπάρχουν προαπαιτούμενα.
Επεσήμανε, δε, ότι το Eurogroup συμφώνησε όλες οι αποφάσεις να ληφθούν στις 21 Ιουνίου
Για το χρέος, ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε ότι η συζήτηση συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί και αυτή έως τις 21 Ιουνίου.
Σε ό,τι αφορά την δ' αξιολόγηση, είπε πως συμφωνήθηκε οι εκπρόσωποι των θεσμών να επιστρέψουν στην Αθήνα στις 14 Μαΐου, προκειμένου να κλείσει η τεχνική συμφωνία ως το Eurogroup του Μαΐου.
Για την αναπτυξιακή στρατηγική για την ελληνική οικονομία που παρουσίασε ο ίδιος στο Eurogroup, ο κ. Τσακαλώτος έκανε λόγο για ικανοποίηση των θεσμών και «πολλούς επαίνους».
Όπως πρόσθεσε, στο Eurogroup υπογραμμίστηκε ότι το μίγμα των μέτρων και παρεμβάσεων που προτείνονται στο ελληνικό σχέδιο θα φέρει αξιοπιστία όχι μόνο στις αγορές, αλλά και στην ελληνική κοινωνία.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ