ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΛΑΓΚΑΡΝΤ: ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ - ΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Οι Έλληνες πέρασαν από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα προσαρμογής την τελευταία οχταετία και κατάφεραν να βελτιώσουν αισθητά τα δημοσιονομικά τους αποτελέσματα, τόνισε η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ από την Ουάσιγκτον, προσθέτοντας ότι την πρόοδο επιβραβεύουν και οι αγορές με την αποκλιμάκωση στις αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων. Έσπευσε, ωστόσο, να επισημάνει ότι μένουν ακόμη να γίνουν και άλλα.
Το Ταμείο λέει όχι σε πρόσθετες περικοπές, όπως είπε, αλλά ζητά περισσότερες μεταρρυθμίσεις. Τόνισε δε πως ορισμένα από τα «δραστικά μέτρα, που ελήφθησαν δεν ήταν κατόπιν συμβουλής του Ταμείου».  
«Πιστεύουμε επίσης ότι οι περισσότερες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις έχουν ήδη υλοποιηθεί, αλλά υπάρχουν ακόμη βήματα, που πρέπει να γίνουν, η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη» είπε χαρακτηριστικά, εκτιμώντας πάντως ότι το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο, όπως προβλέπει το χρονοδιάγραμμα. 
Όσον αφορά στην προοπτική συμμετοχής του Ταμείου στο πρόγραμμα σημείωσε πως «βλέπει φως στο τέλος του τούνελ», αλλά εάν αυτή τελικά αποφασιστεί, θα είναι με τους όρους του ΔΝΤ. «Θέλουμε να στηρίξουμε την Ελλάδα, αλλά θα κινηθούμε μέσα στο πλαίσιο της εντολής μας» ξεκαθάρισε σε ένα σαφές μήνυμα προς τους Ευρωπαίους από τους οποίους ζητά ουσιαστικά μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους
Σύμφωνα με πληροφορίες της Handelsblatt εάν τελικά το ΔΝΤ πει το «ναι», η συμμετοχή του θα ανέλθει στα 1,6 δισ. ευρώ
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ