Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν

Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική Κυβέρνηση, ότι πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Παρασκευή. Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS μεταδίδει ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην περιοχή του αεροδρομίου της πόλης Ισφαχάν (κεντρικό Ιράν), προσθέτοντας ότι ο λόγος δεν είναι ακόμη γνωστός και ότι «διενεργούνται έρευνες»

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Ισραήλ έπληξε με πύραυλο το Ιράν, λένε οι ΗΠΑ

Η ισραηλινή αντεπίθεση άρχισε. Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στο CBS ότι το Ισραήλ εξαπέλυσε πύραυλο κατά του Ιράν. Ακούστηκαν εκρή...

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη: Έξι περιοχές στο στόχαστρο της κακοκαιρίας. ***** Επιθεώρηση Εργασίας: Στοχευμένοι έλεγχοι για 5 εργασιακά ζητήματα-Πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις. ***** Ερντογάν: Σημαντικό στάδιο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις η επίσκεψη Μητσοτάκη. ***** Ιράν: Διάγγελμα Ραΐσι, «λέξη» για τα πλήγματα στο Ισφαχάν. ***** «Ποια επίθεση;»: Τα ιρανικά Μέσα διαψεύδουν τις «φήμες» και… τρολάρουν με ειδυλλιακές εικόνες.

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΚΤΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

Ανοιχτός στο να εξετάσει την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, εάν η Αθήνα από την πλευρά της προβεί στην έκδοση των 8 στρατιωτικών, που έχουν ζητήσει άσυλο στη χώρα μας, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξή του στον φιλοκυβερνητικό τηλεοπτικό σταθμό NTV.
Είναι η πρώτη φορά, που ο Τούρκος πρόεδρος συνδέει τόσο ξεκάθαρα και δημοσίως την μοίρα των Ελλήνων αξιωματικών με εκείνη των 8 Τούρκων, που η Άγκυρα θεωρεί πραξικοπηματίες και εγκληματίες. 
«Μας ζητούν να δώσουμε πίσω τους Έλληνες στρατιώτες και τους είπαμε, εάν έχετε τέτοιο αίτημα θα πρέπει να μας δώσετε τους γκιουλενιστές στρατιώτες, που εμπλέκονται στο πραξικόπημα κατά του κράτους μας» είπε χαρακτηριστικά ο Ταγίπ Ερντογάν στο NTV, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο. «Εάν μας τους παραδώσουν, θα επανεξετάσουμε και εμείς την κατάσταση με τους Έλληνες στρατιωτικούς» έσπευσε να συμπληρώσει. 
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο κ. Ερντογάν είπε ότι δεν επιθυμεί άλλες εντάσεις στο Αιγαίο, αλλά θέλει ειρήνη, δήλωση που ήρθε ύστερα από ένα μπαράζ φραστικών επιθέσεων κυβερνητικών αξιωματούχων, στις οποίες η Ελλάδα χαρακτηριζόταν καταφύγιο τρομοκρατών. «Χρειαζόμαστε την ειρήνη τώρα», δήλωσε απευθυνόμενος στην Ελλάδα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, σημειώνοντας ότι δεν επιθυμεί περισσότερες εντάσεις
«Άλλωστε, η ειρήνη μαζί σας δεν μοιάζει με καμία άλλη», πρόσθεσε απευθυνόμενος στη χώρα μας ο πρόεδρος της Τουρκίας στην συνέντευξή του στο NTV, κατά το ίδιο πρακτορείο.
Αναφερόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είπε πως είναι νέος και δυναμικός, καθώς και ότι επιθυμεί να κάνει ένα νέο βήμα. Πρόσθεσε πως στην τελευταία επίσκεψή του στην Αθήνα, είδε στο ίδιο πνεύμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
ΑΜΠΕ/AFP/Anadolu Agency





«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ