Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μπελέρης: Από την παρακρατική «ΜΑΒΗ», δεξιός «σημαιοφόρος» της Ν.Δ. ***** Ο Κασσελάκης ακύρωσε την συνάντηση με το ισραηλινό λόμπυ AIPAC στις ΗΠΑ. ***** Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος: Μπλόκαραν 800.000 ευρώ από Εταιρεία στον χώρο του θεάματος. ***** Παρίσι 2024: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία. ***** H Ακροδεξιά «σαρώνει», οι Ευρωεκλογές τρομάζουν και ο Πούτιν χαμογελά. ***** Πλήρης στήριξη της Κίνας - Το Ιράν προειδοποίησε τις ΗΠΑ σε περίπτωση ανταπάντησης του Ισραήλ. ***** Παραμένουν στη Μέση Ανατολή τα αμερικανικά μαχητικά που συνέδραμαν το Ισραήλ.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η πΓΔΜ

Τις δικές της προτάσεις για το ζήτημα της ονομασίας απέστειλε προς την Αθήνα η πΓΔΜ, όπως ανέφεραν ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας Ζόραν Ζάεφ και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα ΝτιμιτρόφΣε δηλώσεις του, ο κ. Ζάεφ σημείωσε ότι η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των δύο χωρών πρέπει να αποτελέσει εργαλείο που θα βοηθήσει και δεν θα δυσχεράνει τη συνέχιση της διαπραγματευτικής διαδικασίας.
Από την πλευρά του, ο κ. Ντιμιτρόφ σε δήλωσή του σημείωσε ότι υπάρχουν διαφορές στις θέσεις των δύο χωρών, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία ότι μπορεί να βρεθεί λύση στο ζήτημα της ονομασίας. Επίσης, σημείωσε ότι περιμένει με ανυπομονησία την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Κοτζιά στα Σκόπια, εντός της εβδομάδας
Σημειώνεται ότι στα Σκόπια μεταβαίνει την Πέμπτη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς όπου θα έχει συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία, την αντιπολίτευση και αλβανικά κόμματα της γείτονος ώστε να συνεχιστούν οι συνομιλίες με σκοπό την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο ζήτημα του ονόματος. Ήδη έχει αποσταλεί το ελληνικό σχέδιο συμφωνίας.
Όπως έκανε γνωστό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, θα υπάρξει και νέα συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και πΓΔΜ στις 30 Μαρτίου στην Βιέννη με τον κ. Νίμιτς.
«Tο σχέδιο συμφωνίας έχει συνταχθεί με βάση τις πάγιες διαπραγματευτικές μας θέσεις: Σύνθετη ονομασία, erga omnes, πράγμα που συνεπάγεται και την ανάγκη για τροποποίηση του Συντάγματος. Έχει ήδη αποσταλεί στους γείτονές μας και αναμένουμε σχόλια και παρατηρήσεις τους» δήλωσε.
ΑΜΠΕ



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ