LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Ν. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

Την άποψη ότι «είναι λάθος του πρωθυπουργού που τόσους μήνες δεν έχει καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς, ώστε να χαραχθεί ενιαία εθνική γραμμή, για όλα τα εθνικά θέματα» εκφράζει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης υποστηρίζοντας, επίσης, ότι «το πρέπον, σε τέτοιες ιστορικές στιγμές, θα ήταν η κυβέρνηση να επιδίωκε την ενότητα και όχι να διχάζει».

Ερωτηθείς εάν είναι αισιόδοξος «μετά την ισχυρή στήριξη που παρείχε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Ελλάδα αναφορικά με το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών» ο κ. Κακλαμάνης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία λέγοντας: «Θέλω να το ελπίζω. Ποιος ξέρει, μπορεί η Ευρωδιάσκεψη, στη Βάρνα, να αποδειχθεί μια ευκαιρία για τον Ερντογάν».

Για το θέμα της επίλυσης του ονοματολογικού και εν γένει του όλου ζητήματος με την πΓΔΜ, μετά την επίσκεψη του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στα Σκόπια, ο κ. Κακλαμάνης υποστηρίζει την άποψη ότι «λύση για το Σκοπιανό δεν θα βρεθεί και γι' αυτό θα ευθύνεται ο κ. Ζάεφ που ήθελε να μας ξεγελάσει αλλάζοντας τις ταμπέλες στο αεροδρόμιο ή γκρεμίζοντας τα αγάλματα».

Για την υπόθεση Novartis ο αντιπρόεδρος της Βουλής συμφωνεί με την απόφαση της Ν.Δ. να αποχωρήσει από την Προανακριτική λέγοντας ότι «η κυβερνητική πλειοψηφία έχει στόχο τις εντυπώσεις και όχι την ουσία» και υποστηρίζει ότι «όσο η υπόθεση προχωράει και δεν "δένεται" με στοιχεία για ποινικές ευθύνες πολιτικών που κατηγορούνται, τόσο η λάσπη θα επιστρέφει στην κυβέρνηση και την παράγει καθημερινά για να καλύψει τις αδυναμίες της».

Τέλος, σχολιάζοντας το πρόσφατο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη που οπαδοί του ΠΑΟΚ ματαίωσαν ομιλία του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Α. Γεωργιάδη και ερωτηθείς «εάν αναβιώνει η κόντρα "Βόρειοι-Νότιοι";» ο κ. Κακλαμάνης υπογραμμίζει: «Το μόνο που δεν πρέπει τούτες τις ώρες είναι να χωριστούμε οι Έλληνες σε Βόρειους-Νότιους» και συνεχίζοντας σημειώνει λακωνικά: «Θα ήταν βούτυρο στο ψωμί του κάθε Ερντογάν, του κάθε Ζάεφ και του κάθε Ράμα».
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ