ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ


Τηλεφωνική συνομιλία με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης ΤσίπραςΟι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις συνομιλίες σε σχέση με το θέμα του ονόματος της πΓΔΜ, τις ευρωτουρκικές σχέσεις, αλλά και την προκλητική αεροναυτική δραστηριότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο, μετά και το μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο την Καθαρά Δευτέρα.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε εκτενώς τις τουρκικές ενέργειες της τελευταίας περιόδου και δη, το προκλητικό γεγονός στα Ίμια με τον εμβολισμό του ελληνικού σκάφους, τονίζοντας πως ο σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου σε Αιγαίο και Μεσόγειο από την Τουρκία αποτελεί προϋπόθεση για προώθηση των ευρωτουρκικών σχέσεων.
Επιπλέον, σύμφωνα με όσα αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, οι δυο τους συζήτησαν για την παρεμπόδιση της εξόρυξης στην κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία.
Όσον αφορά στο ζήτημα της πΓΔΜ, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός, στη συνομιλία του με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, σημείωσε την ανάγκη για οριστική λύση στο θέμα με αλλαγή και της συνταγματικής ονομασίας της γείτονος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, Αλέξης Τσίπρας και Άγκελα Μέρκελ, ανανέωσαν το "ραντεβού" τους για την προσεχή Παρασκευή, στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των 27.
ΑΜΠΕ 
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ