ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Αλ. Χαρίτσης: Επιστολή στον Άρειο Πάγο για μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» στις ευρωεκλογές. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Προφυλακιστέος ο εργολάβος για την κατάρρευση του κτιρίου, όπου έχασε τη ζωή του ο 31χρονος Αστυνομικός.

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

F.T.: Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ

Στις Βρυξέλλες υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο η έξοδος από τα μνημόνια, τον Αύγουστο, θα είναι όσο απρόσκοπτη θα ήθελε ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό αναφέρουν οι Financial Times σε άρθρο τους υπό τον τίτλο «Μια ελληνική άνοιξη». Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά σε δύο μακρόχρονες δικαστικές υποθέσεις που έχουν αναδείξει την ανησυχία ορισμένων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων για τα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας. Η μία υπόθεση αφορά τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου και η άλλη την παραπομπή σε δίκη τριών πρώην αξιωματούχων της Ευρωζώνης, οι  οποίοι ήταν μέλη του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ.
«Και οι δύο διώξεις αφορούν φερόμενα εγκλήματα τεχνοκρατών κατά του ελληνικού κράτους», εξηγεί η εφημερίδα. Σύμφωνα με τον συντάκτη, για τους παρατηρητές της ελληνικής κρίσης, αυτές οι δικαστικές υποθέσεις συνδέονται με το γεγονός ότι η άρχουσα τάξη, ανεξαρτήτως κομμάτων, δεν ανέλαβε ποτέ την ευθύνη για όσα έγιναν πριν από το 2009.  F.T. αναφέρουν ακόμη ότι εκτός από την ανησυχία στην Ε.Ε. για το κράτος δικαίου και για τη θεσμική ετοιμότητα της Ελλάδας, υπάρχουν και άλλες δυσκολίες που μπορεί  να αντιμετωπίσει η χώρα στον δρόμο για τη μεταμνημονιακή εποχή της.
Στο σημείο αυτό γίνεται αναφορά στις ευαίσθητες συνομιλίες που πρέπει να γίνουν πριν από τον Αύγουστο για το ζήτημα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. Αυτές είναι πιθανότερο να ξεκινήσουν την άνοιξη, ωστόσο η απουσία κυβέρνησης στο Βερολίνο θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην έναρξή τους.
«Χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς η Ευρωζώνη σχεδιάζει να αναδιαρθρώσει το ελληνικό χρέος, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) μπορεί να σχεδιάσει τη δική του ήσυχη έξοδο από την Ελλάδα και την Ευρώπη, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής διάσωσης», καταλήγει ο συντάκτης. 
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ