Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν

Μέση Ανατολη: Πυραυλικη επιθεση του Ισραηλ στο Ιραν
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή του στην αμερικανική Κυβέρνηση, ότι πύραυλοι που εκτόξευσαν αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Παρασκευή. Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων FARS μεταδίδει ότι ακούστηκαν εκρήξεις στην περιοχή του αεροδρομίου της πόλης Ισφαχάν (κεντρικό Ιράν), προσθέτοντας ότι ο λόγος δεν είναι ακόμη γνωστός και ότι «διενεργούνται έρευνες»

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Ισραήλ έπληξε με πύραυλο το Ιράν, λένε οι ΗΠΑ

Η ισραηλινή αντεπίθεση άρχισε. Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στο CBS ότι το Ισραήλ εξαπέλυσε πύραυλο κατά του Ιράν. Ακούστηκαν εκρή...

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη: Έξι περιοχές στο στόχαστρο της κακοκαιρίας. ***** Επιθεώρηση Εργασίας: Στοχευμένοι έλεγχοι για 5 εργασιακά ζητήματα-Πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις. ***** Ερντογάν: Σημαντικό στάδιο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις η επίσκεψη Μητσοτάκη. ***** Ιράν: Διάγγελμα Ραΐσι, «λέξη» για τα πλήγματα στο Ισφαχάν. ***** «Ποια επίθεση;»: Τα ιρανικά Μέσα διαψεύδουν τις «φήμες» και… τρολάρουν με ειδυλλιακές εικόνες.

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ - ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ


Ιερώνυμος: Αυτή την ώρα δεν χρειάζονται συλλαλητήρια αλλά εθνική συναίνεση
Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο έχει στην Αρχιεπισκοπή ο πρωθυπουργός Αλέξης ΤσίπραςΣύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας ενημερώνει τον Αρχιεπίσκοπο σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜΗ πορεία των διαβουλεύσεων για την ονομασία της πΓΔΜ βρέθηκε νωρίτερα στο επίκεντρο της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για την πορεία των διαπραγματεύσεων μετά και τη συνάντηση του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς με τους διαπραγματευτές της Ελλάδας και της πΓΔΜ, στους οποίους παρουσίασε τις προτάσεις του την Τετάρτη.

Εν τω μεταξύ, μήνυμα ότι αυτή την ώρα δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές, αλλά εθνική συναίνεση, συνεννόηση και ομοψυχία έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος κατά τη συνάντησή του στην Αρχιεπισκοπή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος τον ενημέρωσε σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜΟ Πρωθυπουργός, που επανέλαβε τον σεβασμό του στις τοποθετήσεις και τις ανησυχίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ζήτησε από τον προκαθήμενο της ελλαδικής εκκλησίας να συμβάλει ώστε να διασφαλιστεί κλίμα εθνικής ομοψυχίας και υπευθυνότητας, χωρίς κραυγές και άγονες αντιπαραθέσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, κατά τη συνάντηση τους, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 21:00, ο κ. Τσίπρας άκουσε με μεγάλη προσοχή τις απόψεις του Αρχιεπισκόπου, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εκκλησιαστική πτυχή του όλου ζητήματος, που αφορά στην ονομασία της σχισματικής Εκκλησίας των Σκοπίων.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο κ. Τσίπρας επανέλαβε τον σεβασμό του στις τοποθετήσεις και τις ανησυχίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και διαβεβαίωσε τον Αρχιεπίσκοπο ότι θα τον κρατάει ενήμερο για την πορεία των διαπραγματεύσεων. Επιπλέον, του ζήτησε να συμβάλει, όπως τονίζεται, ώστε να διασφαλιστεί κλίμα εθνικής ομοψυχίας και υπευθυνότητας, χωρίς κραυγές και άγονες αντιπαραθέσεις.
Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος διατύπωσε τις θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος και δεν παρέλειψε να επισημάνει την εμπιστοσύνη του προς τους, εκ του Συντάγματος, καθ' ύλην αρμόδιους να χειριστούν τα εθνικά μας ζητήματα με αίσθημα ευθύνης.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ