ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Στη ΓΑΔΑ παραμένει ο Φλώρος μέχρι την απολογία του, μετά από το ξύλο στη Βουλή. ***** Στ. Κασσελάκης: Στις Ευρωεκλογές διεκδικούμε την πρωτιά. ***** Αλ. Χαρίτσης: Σήμερα απαντάμε στην απαξίωση και τον ευτελισμό της πολιτικής - 42 οι υποψήφιοι της Νέας Αριστεράς. ***** Γ. Καλλιάνος: Ευθύνες στους γιατρούς του «Αττικόν» για τον πατέρα του - «Αγαπητέ φίλε μου Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου». ***** Λευκός Οίκος: Ζητά απαντήσεις από το Ισραήλ για τους ομαδικούς τάφους στη Γάζα. ***** ΗΠΑ: Έστειλαν πυραύλους ATACMS στην Ουκρανία.

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΡΤ

Με ευρύτατη πλειοψηφία εγκρίθηκε από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο διορισμός του μουσικοσυνθέτη Χρήστου Λεοντή στη θέση του Προέδρου της ΕΡΤ μετά την παραίτηση του Διονύση ΤσακνήΤην ίδια ώρα ωστόσο, η πρόταση για την τοποθέτηση της Κατερίνας Τσατσαρώνη που είναι μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή, στο γραφείο του Πάνου Καμμένου και Διευθύντρια Επικοινωνίας των ΑΝΕΛ, στο Δ.Σ. της Δημόσιας Τηλεόρασης, προκάλεσε αντιδράσεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης που έθεσαν ζήτημα πολιτικής δεοντολογίας.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποστήριξε ότι τίθεται θέμα διαφύλαξης του θεσμικού ρόλου του μέλους του Δ.Σ. της ΕΡΤ. «Τη συρροή τόσων αρμοδιοτήτων τη βρίσκετε σωστή;», ήταν το ερώτημα που της έθεσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος απευθυνόμενος στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, ρώτησε: «Βρίσκετε πως θα ήταν σωστή επιλογή, αν η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ διόριζε στη συγκεκριμένη θέση την Ράνια Σβίγκου ή τον μακαρίτη Θοδωρή Μιχόπουλο;».
«Είμαι τεχνοκράτης. Δεν είμαι σε κανένα κομματικό όργανο. Θα ήθελα να μου εξηγήσετε πως θα μπορούσα από την θέση μου στην ΕΡΤ να ωφελήσω τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ;», απάντησε η κ. Τσατσαρώνη, ενώ ο Νίκος Παππάς σχολίασε πως ούτε ο Λάμπης Ταγματάρχης ούτε ο Διονύσης Τσακνής, ούτε τώρα ο Χρήστος Λεοντής είχαν ένσημα και περγαμηνές ταύτισης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επέμεινε δε, ότι ο ίδιος δεν είναι ευάλωτος σε οποιαδήποτε κριτική περί επιλογών προσώπων με βάση κομματικές περγαμηνές.
«Στόχος μου είναι  στόχος του είναι να ενώσω δυνάμεις για να μονιάσουν οι άνθρωποι που αποτελούν το δυναμικό της ΕΡΤ», είπε ο κ. Λεοντής και συμπλήρωσε πως αν καταλάβει ότι κάτι πάει στραβά, ο ίδιος θα είναι πρώτος που θα φύγει.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ