ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ξανά την πατρίδα δυνατή και υπερήφανη, Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα, δήλωσε ο Κ. Μητσοτάκης από το βήμα του 11ο συνεδρίου του κόμματοςΝέα άτομα ενισχύουν καθημερινά τις τάξεις μας αφού η Ν.Δ. είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εκφράσει τα όνειρα των Ελλήνων. Η ΝΔ είναι το κόμμα που ανανεώνεται και ανοίγεται στην κοινωνία. Η Ν.Δ. μιλά σε όλους τους Έλληνες κάθε ηλικίας μόρφωσης επαγγέλματος και εισοδήματος. στο πρόσωπο του κάθε Έλληνα βλέπουμε συνοδοιπόρους και όχι ταξικούς εχθρούς.
Ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην παρουσία των κ.κ. Κ. Καραμανλή, Αν. Σαμαρά και Ε. Μεϊμαράκη τονίζοντας το έργο των πρώην προέδρων της Ν.Δ. Όλοι μαζί δίνουμε μήνυμα νίκης ενότητας και συμπόρευσης ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κ. Μητσοτάκης.
Στέλνουμε το μήνυμα ότι υπάρχει και άλλος δρόμος και δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψέματα και φαυλότητα των σημερινών κυβερνώντων, υπογράμμισε.
Έχουμε χρέος να ενώσουμε και όχι να διχάσουμε το λαό. Οι επόμενες εκλογές δεν είναι για τις καρέκλες αλλά και την Ελλάδα. Δεν είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε στην ανέχεια. Η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται, ανέφερε.
Ο Αλ. Τσίπρας δεν αξίζει άλλη ευκαιρία να κυβερνήσει. Του δόθηκαν δυο ευκαιρίες και απέτυχε οικτρά. Η Ν.Δ. αντέχει στη χειρότερη λάσπη και τη χυδαιότητα της κυβέρνησης Τσίπρα.
Πρέπει να πείσουμε τους πολίτες ότι αλλάζουμε. Το 11ο συνέδριο στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας. Κάνουμε την διαφάνεια και την οικονομική οξυγόνωση πράξη κάθε ημέρα. Καταφέραμε να μειώσουμε τις λειτουργικές μας δαπάνες.
Στα θεματικά προσυνέδρια διαμορφώσαμε αρχές και θέσεις για όλα τα σημαντικά θέματα των πολιτών. Αυτές συνιστούν μέρος του προγράμματός μας, σημείωσε.
Χαρακτήρισε την κυβέρνηση Τσίπρα ως «την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από την μεταπολίτευση».
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ