ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 35ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Αύριο, Κυριακή 12 Νοεμβρίου, στις 09:00 το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση στον 35ο Μαραθώνιο δρόμο της Αθήνας, τον πιο φημισμένο στον κόσμο αφού αποτελεί το κλασικό πρότυπο του αγωνίσματος.



Από τις 09:00 έως τις 17:30 οι συμμετέχοντες θα κινηθούν στη διαδρομή που θα έχει εκκίνηση  στην Ιστορική Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου, στο Μαραθώνα και καταλήγει στο Παναθηναϊκό Στάδιο, αναβιώνοντας το δρόμο που διήνυσε ο Φειδιππίδης για να μεταφέρει στους αρχαίους Αθηναίους το μήνυμα της νίκης απέναντι στις στρατιές της περσικής αυτοκρατορίας.
Λόγω των εκδηλώσεων, από τις 05:00 μέχρι τις 17:30 της Κυριακής θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, από την αφετηρία του Μαραθωνίου και τους γύρω δρόμους, σε όλο το μήκος της διαδρομής μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο, καθώς και στους κάθετους δρόμους σταδιακά και στις εξόδους της Αττικής Οδού για Ραφήνα και Παλλήνη.



''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ