Ευρωκοινοβούλιο: Επιστολή Κούλογλου στην Μέτσολα για τα Τέμπη και τις υποκλοπές. ***** Σαρλ Μισέλ: Αν θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο - Άλλα 5 δισ. ευρώ από την Ε.Ε. για τη στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας. ***** Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος να ήταν εντελώς δική μας». ***** Γάζα: Σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς κατά την διάρκεια ισραηλινής επιχείρησης. ***** Τραμπ: Δεν εξασφάλισε εγγύηση ύψους 454 εκατ. δολαρίων για έφεση στην υπόθεση απάτης.

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤΥΓΕΡΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο ΑθηνώνΑρχικά οι έρευνες στρέφονταν προς όλες τις πλευρές, φιλικές, προσωπικές, κοινωνικές και επαγγελματικές. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές στρέφονται στο φιλικό περιβάλλον της κοπέλας η οποία δολοφονήθηκε με αγριότητα.

 Νωρίτερα, αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι δεν προκύπτουν, τουλάχιστον έως τώρα, ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στην επαγγελματική ιδιότητά της και στις υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη, η οποία εργαζόταν στο Τμήμα Ελέγχων της Α' ΔΟΥ Πειραιά. Μάλιστα, ο πατέρας της ανέφερε σε δηλώσεις του ότι η κόρη του εργαζόταν «στην λίστα Λαγκάρντ, σε 2-3 λίστες».

Οι πρώτες ενδείξεις φανερώνουν προσωπικά κίνητρα

«Οι πρώτες ενδείξεις από τον τρόπο που δολοφονήθηκε η γυναίκα οδηγούν προς την κατεύθυνση των προσωπικών κινήτρων. Δεν θα πρέπει, όμως, να αποκλειστεί, αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον, και κάποια άλλη εκδοχή, ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για σχέση της δολοφονίας με την επαγγελματική της ιδιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, το θύμα δέχθηκε 14 μαχαιριές στο σώμα της. Το πλήθος των χτυπημάτων φανερώνει το μένος του δολοφόνου, ενώ ένα ακόμα στοιχείο είναι πως στο πρόσωπο της η κοπέλα είχε τραύμα το οποίο μοιάζει με το γράμμα «Γ». Ωστόσο είναι άγνωστο αν ο δολοφόνος το είχε χαράξει επιτήδειες ή αν το τραύμα προκλήθηκε από τη μάχη που έδωσε το θύμα με τον δράστη. Συγκεκριμένα ανέφερε πως τα χτυπήματα ήταν στο θώρακα πρόσθια και την πλάτη. Επιπλέον, η άτυχη κοπέλα έφερε ένα τραύμα σε σχήμα Γ κεφαλαίο στη δεξιά παρειακή χώρα (μάγουλο). Δεν είναι ξεκάθαρο, εκτιμούν οι αστυνομικοί, ότι πρόκειται για χτυπήματα από την πάλη και έτσι το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήθελε να αφήσει ένα σημειολογικό τραύμα, παραμένει ανοικτό.

Από τα τραύματα του θώρακα είχαν τρωθεί πνεύμονες και καρδιά. Μάλιστα αυτό στην καρδιά ήταν και το μοιραίο χτύπημα. Όπως φαίνεται, ο δράστης επιτέθηκε στην 32χρονη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη μέσα στο Β' Νεκροταφείο με ιδιαίτερο μένος. Η άτυχη κοπέλα έδωσε μάχη για τη ζωή της, καθώς εντοπίστηκαν ίχνη πάλης, ενώ είχε αμυντικά τραύματα και στο δεξί της χέρι. Το μαχαίρι της επίθεσης ήταν πλάτους δύο εκατοστών. 

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ