ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κακοκαιρία σε εξέλιξη: 6 περιοχές χτυπά σήμερα με βροχές και καταιγίδες - Στο έλεος της κακοκαιρίας πολλές περιοχές της χώρας. Έκτακτα μέτρα από τις Αρχές. ***** Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας - Κ. Χατζηδάκης για αναβάθμιση S&P: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο. ***** Πιερρακάκης: Κρατάμε το αδιάβλητο των Πανελλήνιων Εξετάσεων, αλλάζουμε όλα τα άλλα. ***** «Εμπλοκή» με το Άγιο Φως στην Ελλάδα λόγω Ισραήλ - Στήνεται ειδικό σχέδιο. ***** Ιράκ: Ισχυρή έκρηξη σε στρατιωτική βάση κοντά στην Βαγδάτη - Ισραήλ: Δεν ήμασταν εμείς.

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΑΝΑΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο Κ. ΚΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ

Την πρόταση της Ν.Δ. για την ψήφο των ομογενών επανακατέθεσε στον πρόεδρο της Βουλής, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης με την οποία, όπως είπε, δίνεται επιτέλους το δικαίωμα στους Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίζουν στον τόπο της μόνιμης διαμονής τους. Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ν.Δ. χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός ότι αυτή η πρόταση έχει κατατεθεί στη Βουλή εδώ και 18 μήνες και για λόγους άγνωστους, όπως είπε, δεν έχει συζητηθεί ακόμα.
«Σήμερα περισσότερο από ποτέ, επιβάλλεται να δώσουμε αυτό το δικαίωμα, όχι μόνο στους ομογενείς οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει τη χώρα εδώ και δεκαετίες αλλά και στους νέους ανθρώπους οι οποίοι κατά εκατοντάδες χιλιάδες, έφυγαν από τη χώρα μας τα χρόνια της κρίσης. Το αυτονόητο αυτό δικαίωμα πρέπει επιτέλους να κατοχυρωθεί νομοθετικά, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γιατί η πρόταση νόμου δεν έρχεται προς συζήτηση στη Βουλή. Και ελπίζω μετά το πρόσφατο ταξίδι του κ. Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες θα έχει και ο ίδιος αντιληφθεί πόσο σημαντικό θα είναι να χορηγήσουμε αυτό το δικαίωμα σε όλους τους Έλληνες οι οποίοι κατοικούν εκτός Ελλάδος» δήλωσε ο κ Μητσοτάκης.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ