ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΒΟΥΛΗ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ VD

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Βουλή η ενημέρωση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος από τους αρμόδιους υπουργούς, στελέχη του Λιμενικού, μέλη οικολογικών οργανώσεων κ.ά. για τη ρύπανση του Σαρωνικού. Στην Επιτροπή έχουν κληθεί, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Σταμάτης Ράπτης, οι αντιπεριφερειάρχες και οι δήμαρχοι των περιοχών που έχουν πληγεί από την πετρελαιοκηλίδα, καθώς και αρμόδιοι παράγοντες και φορείς.
Στην Επιτροπή αναμένεται να τοποθετηθεί και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.





Κουρουμπλής: Ήμασταν εξαιρετικά άτυχοι
Μιλώντας νωρίτερα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Κουρουμπλής διαβεβαίωσε ότι «θα κάνουμε τα πάντα με τα πιο σύγχρονα ποιοτικά μέσα - χωρίς χημικά» για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. «Αν αποδειχθεί ότι έχω ευθύνη, έχω την γενναιότητα να την αναλάβω» ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι την ευθύνη για τα σχέδια απορρύπανσης την έχει το Λιμενικό. Ερωτηθείς εάν έχει ευθύνες ο αρχηγός του Λιμενικού απάντησε πως «έκανε ό,τι μπορούσε», σημειώνοντας πως «δεν έδειχνε το πράγμα ότι θα πάει έτσι».

«Ήμασταν εξαιρετικά άτυχοι γιατί το πλοίο βούλιαξε νύχτα και μετέφερε μαζούτ. Το πλοίο βούλιαξε στις 3 τα ξημερώματα και οι εργασίες ολοκλήρωσης τοποθέτησης των φραγμάτων έγινε στις 10 παρά 20. Στις 10 ξεκίνησε η στεγανοποίηση του πλοίου. Τη Δευτέρα το πρωί είχε περιοριστεί στο 95%. Από τις 3 μέχρι να τοποθετηθούν τα φράγματα υπήρχε διαρροή, οπότε δημιουργήθηκε πετρελαιοκηλίδα μεγάλης έκτασης» διευκρίνισε.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ