Ευρωκοινοβούλιο: Επιστολή Κούλογλου στην Μέτσολα για τα Τέμπη και τις υποκλοπές. ***** Σαρλ Μισέλ: Αν θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο - Άλλα 5 δισ. ευρώ από την Ε.Ε. για τη στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας. ***** Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος να ήταν εντελώς δική μας». ***** Γάζα: Σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς κατά την διάρκεια ισραηλινής επιχείρησης. ***** Τραμπ: Δεν εξασφάλισε εγγύηση ύψους 454 εκατ. δολαρίων για έφεση στην υπόθεση απάτης.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

METRON ANALYSIS: ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ

Προβάδισμα 19,9 μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis για «Τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο». Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη.  
Συγκεκριμένα: Στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. συγκεντρώνει 26% και το ΣΥΡΙΖΑ 16,1% και ακολουθούν: Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,2%, η Χρυσή Αυγή με 5,2%, το ΚΚΕ με 5%, η Ένωση Κεντρώων με 4%, ''Το Ποτάμι'' και οι ΑΝΕΛ με 2%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1,4% και η Λαϊκή Ενότητα με 1,2%. Άλλο απαντά το 3,4%, άκυρο/λευκό το 8,1%, ενώ 11% λέει πως δεν θα ψηφίσει. Η αδιευκρίνιστη ψήφος (αναποφάσιστοι και δεν απαντώ) διαμορφώνεται στο 10%
Στην εκτίμηση ψήφου το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας διευρύνεται στις 14 μονάδες, καθώς συγκεντρώνει 36,7% έναντι 22,7% του ΣΥΡΙΖΑΗ Δημοκρακρατική Συμπαράταξη συγκεντρώνει 8,8% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,3%, το ΚΚΕ 7,1%, η Ένωση Κεντρώων με 3,4%, οι ΑΝΕΛ με 2,9%, το Ποτάμι με 2,8%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1,9% και τη Λαϊκή Ενότητα με 1,7%. το «Άλλο» συγκεντρώνει 4,7%.
Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 25% και ο Αλέξης Τσίπρας 13%. Κανένας απαντάει το 43%.
Αναφορικά με την πετρελαιοκηλίδα στον Σαρωνικό, το 77% συμμερίζεται την άποψη ότι πρόκειται για μια οικολογική καταστροφή με μακροχρόνιες επιπτώσεις, ενώ το 68% δηλώνει δυσαρεστημένο από την πολιτική διαχείριση του ατυχήματος. Ποσοστό 59% θεωρεί ότι «υπάρχει θέμα ανάληψης πολιτικής ευθύνης υπουργών», ενώ ένα ποσοστό 31% θεωρεί ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Η πανελλαδική δημοσκόπηση διεξήχθη τηλεφωνικά από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου σε δείγμα 1.201 ατόμων 18 ετών και άνω.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ