ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΠΡΩΤΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ CDU/CSU


Nίκη της Χριστιανικής Ένωσης με 32,7% δείχνει το exit poll που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη δημόσια γερμανική τηλεόραση, μόλις έκλεισαν οι κάλπες. Δεύτερο έρχεται το SPD με 20,2%, ενώ στην τρίτη θέση κατατάσσεται το ακροδεξιό κόμμα AfD με ποσοστό 13,4%
Ακολουθούν οι Φιλελεύθεροι (FDP) που επιστρέφουν στη Bundestag, με ποσοστό 10,5%, οι Πράσινοι (Die Grünen) με 9,4% και η Αριστερά (Die Linke) με 8,99%
Μετά τη δημοσιοποίηση του exit poll η αντιπρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Μανουέλα Σβέζιχ έκανε λόγο για βαριά ήττα που σημαίνει το τέλος του μεγάλου συνασπισμού. «Θα περάσουμε στην αντιπολίτευση», είπε. «Λάβαμε μία σαφή εντολή από τους ψηφοφόρους να περάσουμε στην αντιπολίτευση», ανέφερε στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF και ήταν ξεκάθαρη: «Για μας ο μεγάλος συνασπισμός τελειώνει σήμερα».
Αυτή η εξέλιξη σημαίνει ότι η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ θα πρέπει να ζητήσει τη στήριξη του FDP και των Πρασίνων, προκειμένου να σχηματίσει κυβέρνηση. Υπενθυμίζεται ότι οι Φιλελεύθεροι και η Χριστιανική Ένωση είχαν σχηματίσει κυβερνητικό συνασπισμό την περίοδο 2009 - 2013. 
«Να αλλάξει τη χώρα» δεσμεύθηκε το εθνικιστικό, ακροδεξιό AfD, σε ένα πρώτο σχόλιο για το ιστορική εκλογική επίδοσή του που δείχνει exit poll. «Τα καταφέραμε. Είμαστε στην Βουλή και θα αλλάξουμε τη Γερμανία», δήλωσε ο κεντρικός υποψήφιος και συμπρόεδρος του κόμματος Αλεξάντερ Γκάουλαντ, εν μέσω πανηγυρισμών.



«Θα αλλάξουμε αυτή τη χώρα (…) Και αγαπητοί φίλοι, τώρα που είμαστε προφανώς η τρίτη μεγαλύτερη δύναμη (…) η κυβέρνηση πρέπει να προετοιμαστεί. Θα τους κυνηγήσουμε. Και θα κυνηγήσουμε την κ. Μέρκελ (…) και θα πάρουμε πίσω τη χώρα μας και τους πολίτες μας», σημείωσε.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ