Ευρωκοινοβούλιο: Επιστολή Κούλογλου στην Μέτσολα για τα Τέμπη και τις υποκλοπές. ***** Σαρλ Μισέλ: Αν θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο - Άλλα 5 δισ. ευρώ από την Ε.Ε. για τη στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας. ***** Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος να ήταν εντελώς δική μας». ***** Γάζα: Σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς κατά την διάρκεια ισραηλινής επιχείρησης. ***** Τραμπ: Δεν εξασφάλισε εγγύηση ύψους 454 εκατ. δολαρίων για έφεση στην υπόθεση απάτης.

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ POS

Αποδείξεις ότι οι υπόχρεοι σε χρήση POS όχι απλώς έχουν παραγγείλει αλλά χρησιμοποιούν τερματικά αποδοχής καρτών πληρωμών και μέσων πληρωμής με κάρτα θα πρέπει εφεξής να παραδίδουν στις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες όσοι επιχειρούν να αποφύγουν το πλαστικό χρήμα. 
Με κοινή απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης Δημ. Παπαδημητρίου και της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου έρχονται τροποποιήσεις στα ισχύοντα με προφανή στόχο να σφίξει ο κλοιός γύρω από όσους μετέρχονται διάφορες δικαιολογίες για να αποφύγουν την υποχρέωση αποδοχής πληρωμών με πλαστικό χρήμα.
Η ισχύουσα μέχρι χθες υπουργική απόφαση προέβλεπε ότι: «Ο υπόχρεος εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία υποβολής καταγγελίας ή διενέργειας ελέγχου, πρέπει να καταθέσει στην αρμόδια ελεγκτική Υπηρεσία τιμολόγιο που αποδεικνύει την αγορά τερματικού αποδοχής καρτών πληρωμών και μέσων πληρωμής με κάρτα» προκειμένου να αποφύγει το πρόστιμο.
Με τη δημοσίευση της νέας υπουργικής απόφασης σήμερα στο ΦΕΚ, η διάταξη αυτή αλλάζει και εφεξής: «Ο υπόχρεος εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία υποβολής καταγγελίας ή διενέργειας ελέγχου, πρέπει να καταθέσει στην αρμόδια ελεγκτική Υπηρεσία αποδεικτικό έγγραφο από το οποίο προκύπτει η χρήση τερματικού αποδοχής καρτών πληρωμών και μέσων πληρωμής με κάρτα».
Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν υποχρέωση εγκατάστασης και αποδοχής τερματικών αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών, απειλούνται στην αντίθετη περίπτωση με πρόστιμο 1.500 ευρώ το οποίο μειώνεται στο μισό εφόσον εξοφληθεί εντός προθεσμίας 30 ημερών.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ