ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Ά μεση καταγραφή ζημιών, αποζημιώσεις, φορολογικές ελαφρύνσεις και αντιπλημμυρικά έργα αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, κατά την ευρεία σύσκε...

Υπό έλεγχο είναι η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα Σιμωτάτα Κεφαλονίας, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους τα Λουρδάτα, στα νοτιοδυτικά του νησιού. Απομακρύνθηκαν επίσης και τουρίστες από καταλύματα στον οικισμό. Σταδιακά πάντως κάποιοι από τους κατοίκους επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΕΣ ΣΕ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Σε εξέλιξη είναι οι φωτιές στο Καταστάρι και το Πηγαδάκι στη Ζάκυνθο. Οι εστίες που εκδηλώθηκαν χθες αντιμετωπίστηκαν από ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, από γης και αέρος, ενώ η επιχείρηση κατάσβεσης συνεχίστηκε από τα οχήματα της Πυροσβεστικής, αφού έπεσε το φως. Τα δύο μέτωπα βρίσκονται σε δύσβατες εκτάσεις, σε χαράδρες και φαράγγια, ενώ αν και είναι κοντά σε κατοικημένες περιοχές, δεν τις απειλούν. Αυτό που προβληματίζει, ωστόσο, είναι ότι η φωτιά κατευθύνεται προς σημείο όπου βρίσκονται εγκατεστημένες κεραίες. 
Η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες στην περιοχές Βολιμές, αντιμετωπίστηκε άμεσα και έσβησε νωρίς.
Στις φωτιές της Ζακύνθου επιχειρούν 58 άνδρες, με 24 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ χθες πέντε πυροσβεστικά αεροσκάφη αντιμετώπιζαν τις φλόγες από αέρος, κάτι που θα συνεχιστεί και σήμερα. Στο νησί έχουν φτάσει από χθες ενισχύσεις.
Εν τω μεταξύ, από χθες το μεσημέρι καίνε και τα δύο μέτωπα στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, τα οποία πέρασαν από τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται για τέταρτη πλέον μέρα στην Αλβανία.
Οι εστίες σε Παλαμπά και Λιμέρι βρίσκονται σε πυκνή, αλλά χαμηλή βλάστηση και αντιμετωπίζονται από πυροσβέστες με οχήματα, αλλά και με τη συμβολή των υδροφόρων του Δήμου Φιλιατών.
ΑΜΠΕ 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν ειδήσεις από το κανάλι της Βουλής

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Δεν υπάρχουν συνεντεύξεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η σελίδα του Σάββα Ρομπόλη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ