ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΕΣ ΣΕ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Σε εξέλιξη είναι οι φωτιές στο Καταστάρι και το Πηγαδάκι στη Ζάκυνθο. Οι εστίες που εκδηλώθηκαν χθες αντιμετωπίστηκαν από ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, από γης και αέρος, ενώ η επιχείρηση κατάσβεσης συνεχίστηκε από τα οχήματα της Πυροσβεστικής, αφού έπεσε το φως. Τα δύο μέτωπα βρίσκονται σε δύσβατες εκτάσεις, σε χαράδρες και φαράγγια, ενώ αν και είναι κοντά σε κατοικημένες περιοχές, δεν τις απειλούν. Αυτό που προβληματίζει, ωστόσο, είναι ότι η φωτιά κατευθύνεται προς σημείο όπου βρίσκονται εγκατεστημένες κεραίες. 
Η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες στην περιοχές Βολιμές, αντιμετωπίστηκε άμεσα και έσβησε νωρίς.
Στις φωτιές της Ζακύνθου επιχειρούν 58 άνδρες, με 24 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ χθες πέντε πυροσβεστικά αεροσκάφη αντιμετώπιζαν τις φλόγες από αέρος, κάτι που θα συνεχιστεί και σήμερα. Στο νησί έχουν φτάσει από χθες ενισχύσεις.
Εν τω μεταξύ, από χθες το μεσημέρι καίνε και τα δύο μέτωπα στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, τα οποία πέρασαν από τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται για τέταρτη πλέον μέρα στην Αλβανία.
Οι εστίες σε Παλαμπά και Λιμέρι βρίσκονται σε πυκνή, αλλά χαμηλή βλάστηση και αντιμετωπίζονται από πυροσβέστες με οχήματα, αλλά και με τη συμβολή των υδροφόρων του Δήμου Φιλιατών.
ΑΜΠΕ 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ