ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

« Μ όνο μέσα από τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και τον σεβασμό στο διεθνές Δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις όπως της Λοζάνης , μπορούμ...

Ιερουσαλημ: οδομαχιες και εχθροπραξιες με τεσσερις νεκρους και εκατονταδες τραυματιες

Ιερουσαλημ: οδομαχιες και εχθροπραξιες με τεσσερις νεκρους και εκατονταδες τραυματιες
Αυξήθηκε σε τουλάχιστον 230 ο αριθμός των Παλαιστινίων που τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις με την ισραηλινή αστυνομία, όπως έγινε γνωστό από την παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο. «Διακόσιοι τριάντα ένας τραυματίες, οι 171 στη Δυτική Όχθη, περιλαμβανομένης της Ιερουσαλήμ, οι 60 στη Λωρίδα της Γάζας» επισημαίνεται στο δελτίο τύπου.

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΕΣ ΣΕ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Σε εξέλιξη είναι οι φωτιές στο Καταστάρι και το Πηγαδάκι στη Ζάκυνθο. Οι εστίες που εκδηλώθηκαν χθες αντιμετωπίστηκαν από ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, από γης και αέρος, ενώ η επιχείρηση κατάσβεσης συνεχίστηκε από τα οχήματα της Πυροσβεστικής, αφού έπεσε το φως. Τα δύο μέτωπα βρίσκονται σε δύσβατες εκτάσεις, σε χαράδρες και φαράγγια, ενώ αν και είναι κοντά σε κατοικημένες περιοχές, δεν τις απειλούν. Αυτό που προβληματίζει, ωστόσο, είναι ότι η φωτιά κατευθύνεται προς σημείο όπου βρίσκονται εγκατεστημένες κεραίες. 
Η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες στην περιοχές Βολιμές, αντιμετωπίστηκε άμεσα και έσβησε νωρίς.
Στις φωτιές της Ζακύνθου επιχειρούν 58 άνδρες, με 24 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ χθες πέντε πυροσβεστικά αεροσκάφη αντιμετώπιζαν τις φλόγες από αέρος, κάτι που θα συνεχιστεί και σήμερα. Στο νησί έχουν φτάσει από χθες ενισχύσεις.
Εν τω μεταξύ, από χθες το μεσημέρι καίνε και τα δύο μέτωπα στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, τα οποία πέρασαν από τη μεγάλη φωτιά που μαίνεται για τέταρτη πλέον μέρα στην Αλβανία.
Οι εστίες σε Παλαμπά και Λιμέρι βρίσκονται σε πυκνή, αλλά χαμηλή βλάστηση και αντιμετωπίζονται από πυροσβέστες με οχήματα, αλλά και με τη συμβολή των υδροφόρων του Δήμου Φιλιατών.
ΑΜΠΕ 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ