LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Σφοδρά πυρά και τη 2η μέρα της συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας - Οξείες αντιδράσεις στην ομιλία Καραμανλή. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα στην Ν.Δ. για σύσταση προανακριτικής επιτροπής διάρκειας δύο ημερών. ***** Δήμος Αθηναίων: Ένταση με κατοίκους των Εξαρχείων στη Συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου. ***** Βαλτιμόρη: Ανασύρθηκαν νεκροί δύο ακόμη αγνοούμενοι. ***** Μόσχα: Τουλάχιστον 143 οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση.

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Γ. ΜΟΥΖΑΛΑΣ: ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Υποκρισία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο ζήτημα των ασυνόδευτων παιδιών καταγγέλλει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ενώ υπογραμμίζει ότι «πρέπει να τσακίσουμε τις εγκληματικές οργανώσεις που κάνουν διακίνηση ανθρώπων».
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», ο κ. Μουζάλας καταλογίζει σε χώρες της Ε.Ε. ότι δεν ανοίγουν θέσεις για τη μετεγκατάσταση ασυνόδευτων παιδιών. Στέκεται επίσης στην ανάγκη δημιουργίας «νόμιμων δρόμων» για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.
«Να µπορούν ο µετανάστης και ο πρόσφυγας να έρθουν στην Ευρώπη µέσω του νόµιµου δρόµου» συμπληρώνει. Όπως αναφέρει ο κ. Μουζάλας, θα ήταν «τραγικό λάθος» να κοπούν κονδύλια ή προσωπικό από την Ελλάδα για να δοθούν στην Ιταλία.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ