ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΚΗΡΥΞΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΖΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


Την εφαρμογή του σχεδίου Ξενοκράτης και την κήρυξη του νομού Ζακύνθου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για τους επόμενους έξι μήνες ζήτησε από τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο ο δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς.
Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο δήμαρχος τόνισε ότι φέτος η Ζάκυνθος είναι στόχος εμπρηστών, καθώς μόνο την Κυριακή υπήρξαν 10 μέτωπα ανοιχτά στη Βολίμα, τον Βασιλικό, το Καλαμάκι, τον Αγαλά, τα Πηγαδάκια, το Γύρι, την Καλλιθέα, το Γαλάρο, τον Άγιο Λέοντα και το Σκουλικάδο.

Στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Βολιμών, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, η πυρκαγιά εξαπλώθηκε ανάμεσα σε σπίτια, πολυτελείς βίλες και εστιατόρια, με αποτέλεσμα ο κόσμος που βρίσκεται εκεί να τρομοκρατηθεί, αλλά με την έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής η πυρκαγιά τέθηκε υπο έλεγχο. Ακόμη, στο χωριό του Αγαλά, η πυρκαγιά έφτασε περίπου 500 μέτρα από το πρώτα σπίτια, ενώ μια κατοικία που ήταν εγκαταλελειμμένη μέσα στο δάσος υπέστη σοβαρές ζημιές. Στο νησί βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, προκειμένου να ερευνήσει το μπαράζ πυρκαγιών.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Στη μάχη κατά των πύρινων μετώπων που καίνε το νησί της Ζακύνθου ρίχτηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Την Κυριακή έφτασαν στο νησί έξι οχήματα με 20 άντρες, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω η πυροσβεστική δύναμη στη Ζάκυνθο και από άλλες περιοχές της χώρας. Το πιο επικίνδυνο μέτωπο είναι εκείνο μεταξύ Κοιλιωμένου και Αγαλά, αλλά και στο Βασιλικό. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη και με τις φλόγες στις ΒολιμέςΤο πέρασμα της φωτιάς ήταν καταστροφικό και για τις περιουσίες των κατοίκων καθώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι δυνάμεις στον Αγαλά, ένα σπίτι 100 μέτρα από τον οικισμό παραδόθηκε στις φλόγες. Ένα ελικόπτερο Σινούκ του στρατού, ένα ελικόπτερο Έρικσον και ένα αεροσκάφος τύπου πετζετέλ ενίσχυαν μέχρι χθες το βράδυ το έργο των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ