ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

48ωρη απεργια στα ΜΜΕ

48ωρη απεργια στα ΜΜΕ
Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι δημοσιογράφοι από τις 6 το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου. Οι δημοσιογράφοι ζητούν τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ.

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Δ. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ Ν.Δ.: ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ

Σε οξύ τόνο απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση από τη Ν.Δ. σε όλα τα μέτωπα. 
«Ευχαριστούμε τη Ν.Δ. που με τις ανακοινώσεις της, αλλά και τη συνολική αντιπολιτευτική στάση της υπενθυμίζει στον ελληνικό λαό τις βαθιές διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα μας», τόνισε και συμπλήρωσε: «Η αριστεία των κληρονόμων, ο παρωχημένος εθνικισμός του "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" και το δόγμα τάξη και ασφάλεια, βρίσκουν το ταίρι τους στον φονταμενταλισμό της αγοράς και τον καθημερινό κιτρινισμό. Συνεχίστε έτσι». 
Η δήλωση του κ. Τζανακόπουλου ήρθε μετά και την κλιμάκωση των επιθέσεων της Ν.Δ. με αφορμή θέματα Παιδείας. Σήμερα, εξέδωσε δύο ανακοινώσεις με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου και του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση
Στον δεύτερο επιτέθηκε για ακόμη μία φορά και για τις πρόσφατες ενέργειές του μετά την εισβολή μελών του ''Ρουβίκωνα'' στο προαύλιο της Βουλής.
ΑΜΠΕ 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ