ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Φαραντούρης: Δεν καταλαβαίνω πώς η επενδυτική βαθμίδα επηρεάζει την τσέπη των πολιτών - Νίκος Ρωμανός (Ν.Δ.): Πρώτο βραβείο λαϊκισμού για τον Ν. Φαραντούρη. ***** Χαϊδεύουν ακροδεξιά αυτιά στη Ν.Δ., λέει η Θρασκιά - Αποδοκίμασε Κυριαζίδη ο Μαρκόπουλος. ***** Θεσσαλία: Έβρεξε σε λίγες ώρες όσο νερό πέφτει σε 3,5 μήνες - «Η προσπάθεια έως τώρα απέδωσε», λέει ο Κικίλιας. ***** Π. Μαρινάκης: Εφαρμόζουμε ένα πρόγραμμα με μετρήσιμα αποτελέσματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ***** Χρ. Τριαντόπουλος: 260 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές τα τελευταία 3 χρόνια. ***** Ρέθυμνο: Άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

ΓΕΝΟΠ: ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΚΩ

Ως μνημονιακή υποχρέωση χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, την επιστροφή στην Επιχείρηση του κόστους από τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ).
Ο ίδιος, μάλιστα, εκτίμησε ότι τελικώς, τον «λογαριασμό» θα τον πληρώσουν και πάλι οι καταναλωτές. «Εάν δεν ανακτηθεί αυτό το ποσό, τότε η Επιχείρηση θα έχει πρόβλημα» έσπευσε να προσθέσει, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Σημειώνεται, πάντως, ότι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) εισηγήθηκε να μην επιβαρυνθούν οι καταναλωτές το συγκεκριμένο κόστος, το οποίο ανέρχεται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΔΕΗ στα 700 εκατ. ευρώ.
Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Αδαμίδης τόνισε ότι «η ΔΕΗ δεν έχει κανένα λόγο να αυξάνει τα τιμολόγια της», ενώ εξήγησε πως οι αυξήσεις δεν αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα αλλά τους λογαριασμούς.
Όσον αφορά το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, εξέφρασε τον φόβο ότι «οι δικαιούχοι θα μειωθούν, εφόσον η κυβέρνηση θεωρήσει ότι κάποιος με εισόδημα 12.000 ευρώ είναι πλούσιος».
Τέλος, διευκρίνισε ότι οι αποφάσεις για το Κοινωνικό Τιμολόγιο δεν λαμβάνονται από τη ΔΕΗ, αλλά από την κυβέρνηση, η οποία είναι υπεύθυνη για την άσκηση της κοινωνικής πολιτικής. 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ