ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Αλ. Τσιπρας: Οι βασικοι στοχοι της επισκεψης στις ΗΠΑ επιτευχθηκαν

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

ΓΕΝΟΠ: ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΚΩ

Ως μνημονιακή υποχρέωση χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, την επιστροφή στην Επιχείρηση του κόστους από τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ).
Ο ίδιος, μάλιστα, εκτίμησε ότι τελικώς, τον «λογαριασμό» θα τον πληρώσουν και πάλι οι καταναλωτές. «Εάν δεν ανακτηθεί αυτό το ποσό, τότε η Επιχείρηση θα έχει πρόβλημα» έσπευσε να προσθέσει, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Σημειώνεται, πάντως, ότι η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) εισηγήθηκε να μην επιβαρυνθούν οι καταναλωτές το συγκεκριμένο κόστος, το οποίο ανέρχεται, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΔΕΗ στα 700 εκατ. ευρώ.
Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Αδαμίδης τόνισε ότι «η ΔΕΗ δεν έχει κανένα λόγο να αυξάνει τα τιμολόγια της», ενώ εξήγησε πως οι αυξήσεις δεν αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα αλλά τους λογαριασμούς.
Όσον αφορά το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, εξέφρασε τον φόβο ότι «οι δικαιούχοι θα μειωθούν, εφόσον η κυβέρνηση θεωρήσει ότι κάποιος με εισόδημα 12.000 ευρώ είναι πλούσιος».
Τέλος, διευκρίνισε ότι οι αποφάσεις για το Κοινωνικό Τιμολόγιο δεν λαμβάνονται από τη ΔΕΗ, αλλά από την κυβέρνηση, η οποία είναι υπεύθυνη για την άσκηση της κοινωνικής πολιτικής. 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΒΟΥΛΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ